Povezane vesti

"Opšti sa oženjenim za ručak i smeštaj, ja sam ih spojila" Vanja vratila Kačavendi 5.000 evra, pa sve otkrila o njenom životu…

"Opšti sa oženjenim za ručak i smeštaj, ja sam ih spojila" Vanja vratila Kačavendi 5.000 evra, pa sve otkrila o njenom životu…

Kurir pre 10 sati
Sinoć su se pred kamerama srele Vanja Živić i Milena Kačavenda. One su gostovale u emisji "Narod pita" zajedno, a tom prilikom Vanja je Mileni vratila čuveni dug od pet hiljada evra. Nakon što joj je pred kamerama dala kovertu sa cifrom koju je dugovala… »
Šok na Pinku, Ana Radulović otvorila kovertu, pa krenula da vadi evre: Vanja pred svila vratila dug Kačavendi

Šok na Pinku, Ana Radulović otvorila kovertu, pa krenula da vadi evre: Vanja pred svila vratila dug Kačavendi

Telegraf pre 11 sati
Tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", bivše cimerke Milena Kačavenda i Vanja Živić su se suočile i konačno zatvorile dugogodišnji sukob oko novca koji je bio kamen spoticanja u njihovom odnosu, ali uvrede i teške optužbe nisu izostale. Međutim, prava… »
Šok u emisiji! Ana Radulović otvorila kovertu, u njoj 5.000 evra: Prebrojala sve, pa Mileni Kačavendi vratila dug

Šok u emisiji! Ana Radulović otvorila kovertu, u njoj 5.000 evra: Prebrojala sve, pa Mileni Kačavendi vratila dug

Blic pre 11 sati
Vanja je pred kamerama vratila dug od 5.000 evra Mileni, što je izazvalo veliku dramu u studiju. Obe su iznele teške reči i uvrede, a Vanja je istakla da joj je neprijatno zbog cele situacije, ali da je želela da zatvori taj dug. Tokom gostovanja u… »

Vesti dana »