Povezane vesti
Mika Murinen pronašao svog uzora u Partizanu: "Želim kao Džabari Parker"
Mondo pre 16 sati
Bivši košarkaš Partizana Mika Murinen podsetio se perioda u Beogradu i otkrio da je najbolji odnos imao sa Džabarijem Parkerom. Ni Finac ni Amerikanac nisu opravdali očekivanja u Humskoj, pa su potražili sreću u Arkanzasu, odnosu u Huventudu. Murinen je… »
SAD je sve jasno – uzor mu bio Partizanov najveći promašaj! Murinen učio od Parkera, a onda i sam doživeo fijasko u crno-belom…
Kurir pre 18 sati
Bivši košarkaš Partizana Mika Murinen otkrio je da mu je tokom boravka u Beogradu jedan od najvećih uzora bio Džabari Parker. Finac je od Amerikanca, nekada drugog pika NBA drafta, kako kaže, svakodnevno učio o košarci, životu i putu ka najvećoj sceni… »
Murinen cilja sam vrh NBA drafta: Otkrio koliko mu je Džabari Parker značio u Partizanu!
Hot sport pre 19 sati
Mladi Finac prisetio se perioda provedenog sa Parkerom u Beogradu, a pred početak NCAA avanture ne krije najveći cilj – želi da bude prvi pik NBA drafta. Epizoda Mike Murinena u Partizanu nije potrajala koliko su navijači crno-belih očekivali, ali je… »
Mika Murinen: Džabari i ja smo baš bliski, učio sam od njega
Sport klub pre 20 sati
Bivši košarkaš Partizana Mika Murinen pričao je o prijateljskom odnosu sa Džabarijem Parkerom, koji je nastao tokom njihovog zajedničkog boravka u Beogradu. Talentovani Finac naredne sezone nosiće dres Arkanzasa u NCAA, a upravo prilikom obraćanja na… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 14. avgust: U Valjevu desetine ljudi zatražilo medicinsku pomoć nakon što je policija pretukla demonstrante
N1 Info pre 8 minutajoš 2 povezane
Gradovi pretvoreni u ruševine, skoro 300 mrtvih! Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preživelima: U Kolumbiji zabeleženo više od 150 naknadnih potresa
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni skup u Gornjem Milanovcu zbog problema sa snabdevanjem vodom, traže se ostavke
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 14. avgust: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 18 minutajoš 2 povezane