Povezane vesti
Tema jutra: "Kobre" - epizoda koja se pamti
N1 Info pre 28 minuta
Zborovi građana Novog Sada najavili su da će 13. avgusta obeležiti godinu dana od sukoba tokom protesta i šetnje građana i studenata do prostorija Srpske napredne stranke (SNS), kada su se pripadnici "Kobri", koji su obezbeđivali Miloša Vučevića… »
„Pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da idem, evo sad sam zakazao velike narodne skupove baš tamo“, rekao je Vučić…
Danas pre 28 minuta
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao „velike narodne skupove“ u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. „U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Vučić najavio velike skupove: „Govorili su da ne smem da idem, evo sad sam zakazao baš u Užicu i Novom Sadu”
Dnevnik pre 8 minuta
RAŽANj: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. „Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da… »
Osumnjičeni za napad na Kobre se i dalje terete za pokušaj ubistva, veštačenje pokazalo da nije bilo povreda opasnih po život…
Mašina pre 1 sat
Pre tačno godinu dana na jednom u nizu protesta u Novom Sadu ispred prostorija Srpske napredne stranke (SNS), došlo je do sukoba između demonstranata i pripadnika Kobri, odreda vojne policije specijalne namene. Nakon tog incidenta, sedam osoba je… »
Vučić: Zakazao sam velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu
N1 Info pre 53 minuta
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako sam… »
Insajder pre 1 sat
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. Foto: Srđan Ilić "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem… »
Vučić: Zakazao sam velike narodne skupove u Novom Sadu i Užicu
RTV pre 1 sat
RAŽANJ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. "Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da… »
Vučić opet bez detalja i datuma: Zakazao sam velike narodne skupove u Novom Sadu i Užicu
Radio 021 pre 1 sat
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "U koliko sam se… »
Nedeljnik pre 58 minuta
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao „velike narodne skupove“ u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. „U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Vučić najavio "velike skupove" u Novom Sadu i Užicu: Zakazao sam, pošto su rekli da ne smem da idem
Glas Zaječara pre 38 minuta
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Euronews pre 58 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. "Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da idem… »
Vučić najavio "velike skupove" u Novom Sadu i Užicu: Zakazao sam, pošto su rekli da ne smem da idem
Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Gradski odbor SNS Novog Sada: Blokaderi hoće da obeleže vandalski pir, odgovorni za nasilje da odgovaraju
RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke Novog Sada saopštio je danas da blokaderi žele da obeleže dan kada su pre godinu dana pokušali da ubiju ljude koji ne misle kao oni i kada su pokušali da izazovu građanski rat, da obeleže, kako se ističe… »
Vučević, „Kobre“ i pucanj u vazduh: Da li je predsednik SNS-a prekršio zakon?
Vreme pre 2 sata
Prošla je godina otkako su „Kobre“ u Novom Sadu pucale u vazduh navodno štiteći bivšeg premijera Miloša Vučevića. Advokat Marko Pantić naglašava da Vučević kao štićeno lice nije trebalo da bude na tom skupu, jer je tim činom ugrozio i sebe i one koji su… »
Godinu dana od sukoba kod prostorija SNS-a: Večeras skup i šetnja u Novom Sadu
In medija pre 2 sata
Skup povodom obeležavanja godinu dana od sukoba i građana i policije kod prostorija Srpske napredne stranke održaće se večeras. Kako prenosi 021.rs, okupljanje je kod Banovine u 19 časova, nakon čega se planira šetnja do Ulice Novosadskog sajma… »
FOTO, VIDEO: Kako je izgledao prošlogodišnji sukob kod prostorija SNS-a
Radio 021 pre 3 sata
Pre tačno godinu dana na više mesta u Srbiji organizovani su protesti u kojima su se građani uputili ka stranačkim prostorijama Srpske napredene stranke, kada je došlo do sukoba. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Protestne šetnje su organizovane… »
Sećanje novosadskog novinara: Godinu dana od sukoba s "Kobrama" kod prostorija SNS-a i prvog ispaljenog metka - zašto nema…
N1 Info pre 3 sata
Zborovi građana Novog Sada najavili su da će 13. avgusta obeležiti godinu dana od sukoba tokom protesta i šetnje građana i studenata do prostorija Srpske napredne stranke (SNS), kada su se pripadnici "Kobri", koji su obezbeđivali Miloša Vučevića… »
SNS u Novom Sadu: Blokaderi obeležavaju dan kada su hteli da ubiju ljude i izazovu građanski rat
N1 Info pre 4 sati
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) optužio je zborove građana i “plenumaše” da danas obeležavaju godišnjicu dana kada su u Novom Sadu “hteli da ubiju ljude i izazovu građanski rat”. SNS je u saopštenju naveo da su "oni koji sebe predstavljaju… »
SNS u Novom Sadu o godišnjici sukoba ispred njihovih prostorija: „Hteli da ubiju ljude i izazovu građanski rat“
Danas pre 4 sati
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) optužio je zborove građana i “plenumaše” da danas obeležavaju godišnjicu dana kada su u Novom Sadu “hteli da ubiju ljude i izazovu građanski rat”. SNS je u saopštenju naveo da su „oni koji sebe predstavljaju… »
Novosadski SNS o skupu zborova: Izražavamo bojazan da će ponovo pokušati
Radio 021 pre 5 sati
Novosadski odbor Srpske napredne stranke oglasio se povodom skupa kojim će biti obeleženo godinu dana od sukoba između policije i građana ispred prostorija vladajuće stranke. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Zborovi Novog Sada pozvali su… »
Gradski odbor SNS-a: Blokaderi obeležavaju dan kada su hteli da ubiju ljude i izazovu građanski rat
Moj Novi Sad pre 5 sati
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (GrO SNS NS) poslali sa na mejl redakcije portala Moj Novi Sad saopštenje u kom navode da su “oni koji sebe predstavljaju zborovima i plenumašima, a zapravo su najogoljeniji nasilnici koji su pre 12 meseci… »
Večeras skup u Novom Sadu: Godinu dana od nereda kod prostorija SNS-a
Radio 021 pre 6 sati
Skup povodom obeležavanja godinu dana od sukoba i građana i policije kod prostorija Srpske napredne stranke održaće se večeras. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Okupljanje je kod Banovine u 19 časova, nakon čega se planira šetnja do Ulice… »
Vesti dana »
Temperaturni skok i prognoza: Leskovac najtopliji, za vikend ponovo vruće
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Požar na Stolovima još nije lokalizovan, požar kod Bojnika stavljen pod kontrolu, novo žarište kod Obrenovca
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih