Povezane vesti

Jovan je stao ispred kamiona "Srbija pobeđuje" koji se zaleteo na studente: "Uplašio sam se i za svoju, i za bezbednost svojih…

Jovan je stao ispred kamiona "Srbija pobeđuje" koji se zaleteo na studente: "Uplašio sam se i za svoju, i za bezbednost svojih…

Nova pre 3 sata
Protekle večeri došlo je do incidenta u Kupinovu, kod Pećinaca, kada se na studentski štand zaleteo kamion, koji je na sebi imao natpis "Srbija pobeđuje". Student Jovan Milovac, koji je stao ispred kamiona, za N1 kaže da su incident prijavili policiji… »
Student na kojeg se zaleteo kamion sa natpisom "Srbija pobeđuje": Uplašio sam se i za svoju, i za bezbednost svojih kolega

Student na kojeg se zaleteo kamion sa natpisom "Srbija pobeđuje": Uplašio sam se i za svoju, i za bezbednost svojih kolega

N1 Info pre 3 sata
Protekle večeri došlo je do incidenta u Kupinovu, kod Pećinaca, kada se na studentski štand zaleteo kamion, koji je na sebi imao natpis "Srbija pobeđuje". Student Jovan Milovac, koji je stao ispred kamiona, za N1 kaže da su incident prijavili policiji… »
Kamion sa natpisom „Srbija pobeđuje“ krenuo prema studentima: Mladić raširenih ruku stao ispred njega

Kamion sa natpisom „Srbija pobeđuje“ krenuo prema studentima: Mladić raširenih ruku stao ispred njega

Luftika pre 4 sati
Vozač kamiona na kom je istaknuto “Srbija pobeđuje” krenuo je ka studentskom štandu u Kupinovu. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, kamion “kiper” je krenuo ka štandu, a ispred njega je stajao mladić raširenih ruku. Od naglog kočenja može se… »
Vozač kamionom sa natpisom „Srbija pobeđuje“ krenuo ka štandu studenata u Kupinovu

Vozač kamionom sa natpisom „Srbija pobeđuje“ krenuo ka štandu studenata u Kupinovu

Nedeljnik pre 5 sati
Vozač kamiona na kom je istaknuto „Srbija pobeđuje“ krenuo je ka studentskom štandu u Kupinovu, prenosi portal 021.rs. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, kamion „kiper“ je krenuo ka štandu, a ispred njega je stajao mladić raširenih ruku. Od… »
VIDEO: "Srbija pobeđuje" kamion krenuo prema studentskom štandu u Kupinovu

VIDEO: "Srbija pobeđuje" kamion krenuo prema studentskom štandu u Kupinovu

Radio 021 pre 6 sati
Vozač kamiona na kom je istaknuto "Srbija pobeđuje" krenuo je ka studentskom štandu u Kupinovu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, kamion "kiper" je krenuo ka štandu, a ispred njega je stajao mladić… »
Kamion se zaleteo na studentski štand kod Pećinaca: Na prikolici vozila SNS slogan "Srbija pobeđuje" VIDEO

Kamion se zaleteo na studentski štand kod Pećinaca: Na prikolici vozila SNS slogan "Srbija pobeđuje" VIDEO

Nova pre 8 sati
Protekle večeri došlo je do incidenta kod Pećinaca, kada se na studentski štand zaleteo kamion, koji je na sebi imao natpis "Srbija pobeđuje". Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, studenti su u Kupinovu kod Pećinaca podigli svoj… »

Vesti dana »