Povezane vesti

Spojili smo dve različite energije: Saša Matić i Adi Šoše osvojili region na prvo slušanje (foto)

Spojili smo dve različite energije: Saša Matić i Adi Šoše osvojili region na prvo slušanje (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
DVA prepoznatljiva glasa muzičke scene, Saša Matić i Adi Šoše, udružili su snage u novom duetu „Daljine“, pesmi koja je već pri prvom susretu osvojila oba pevača. Foto: Vedad Jašarević Spoj iskustva i mladalačke energije, različitih muzičkih puteva doneo… »
„Pesma me je osvojila na prvo slušanje": Saša Matić i Adi Šoše objavili duet „Daljine“

„Pesma me je osvojila na prvo slušanje": Saša Matić i Adi Šoše objavili duet „Daljine“

Nova pre 11 sati
Dva prepoznatljiva glasa regionalne muzičke scene, Saša Matić i Adi Šoše, udružila su snage u novoj duetskoj pesmi „Daljine“. Saradnja umetnika različitih generacija donela je spoj dva senzibiliteta i emociju koja je obojicu osvojila već pri prvom… »
"Pesma me je osvojila na prvo slušanje": Saša Matić i Adi Šoše objavili duet "Daljine"

"Pesma me je osvojila na prvo slušanje": Saša Matić i Adi Šoše objavili duet "Daljine"

Blic pre 12 sati
Saša Matić i Adi Šoše snimili su duet pod nazivom 'Daljine'. Za Adija Šoša duet je ostvarenje lične želje i prilika da peva sa idolom svog detinjstva. Dva prepoznatljiva glasa regionalne muzičke scene, Saša Matić i Adi Šoše, udružila su snage u novoj… »
Poslušajte novi hit: Saša Matić i Adi Šoše objavili duet „Daljine“

Poslušajte novi hit: Saša Matić i Adi Šoše objavili duet „Daljine“

Kurir pre 12 sati
Za Adija Šoša ovaj duet predstavlja mnogo više od još jedne muzičke saradnje. Kako je otkrio, reč je o ostvarenju želje da zapeva sa umetnikom čije su pesme obeležile njegovo odrastanje. „Saša je neko ko je tiho bio dio mog cijelog života jer sam… »

Telegraf pre 12 sati
Dva prepoznatljiva glasa regionalne muzičke scene, Saša Matić i Adi Šoše, udružila su snage u novoj duetskoj pesmi "Daljine". Saradnja umetnika različitih generacija donela je spoj dva senzibiliteta i emociju koja je obojicu osvojila već pri prvom… »

Vesti dana »