Povezane vesti
Dušan Alimpijević nije želeo da priča o Vlahoviću! Srbin stigao u Bešiktaš, a selektor Orlova zaćutao: "Da mi ne zamerite, ne…
Kurir pre 20 dana
Drugi Dušan je zakoračio u fudbalski pogon istanbulskog velikana i tek mu predstoji borba da osvoji srca zahtevne turske publike, što je zadatak koji nosi ozbiljnu težinu. Alimpijević je taj status izgradio vrhunskim vođenjem tima, sjajnim rezultatima i… »
„Siguran sam da će Vlahović napraviti velike stvari u Bešiktašu“
Sport klub pre 20 dana
Bivši trener Fiorentine, a sadašnji Bešiktaša, Vinćenco Italijano, oduševljen je što će ponovo sarađivati sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem. Reprezentativac Srbije i dosadašnji napadač Juventusa zvanično je postao novo pojačanje Bešiktaša. Ugovor… »
Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa odgovorom nasmejao sve novinare: „Dobro sam razradio skandiranje!“
Hot sport pre 20 dana
Dušan Alimpijević je na konferenciji pred početak priprema Srbije dobio zanimljivo pitanje o novom fudbaleru Bešiktaša! Košarkaška reprezentacija Srbije danas počinje pripreme za predstojeće utakmice u avgustu, a selektor Dušan Alimpijević već na… »
Alimpijević o Vlahoviću: "Razradio sam mu skandiranje"
B92 pre 20 dana
Selektor košarkaša Srbije Dušan Alimpijević više nije jedini Srbin i jedini Dušan u porodici Bešiktaša, ali do daljeg ostaje najpopularniji Srbin i najpopularniji Dušan među navijačima. Drugi Dušan je stigao u fudbalsku sekciju crno-belih iz Istanbula i… »
Urnebesan komentar Alimpijevića o dolasku Vlahovića u Bešiktaš, odgovorio na pitanje Nova.rs
Nova pre 20 dana
Dušan Alimpijević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, govorio je i o dolasku Dušana Vlahovića u redove fudbalskog kluba Bešiktaš. Alimpijević je održao konferenciju za medije uoči predstojećih izazove košarkaša Srbije i bilo je nekoliko reči i o… »
Dušan Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa nasmejao salu: "Znam da neće imati problem sa skandiranjem"
Telegraf pre 20 dana
Košarkaška reprezentacije Srbije danas počinje pripreme za predstojeće utakmice u avgustu, a Dušan Alimpijević je na konferenciji za medije dobio zanimljivo pitanje o Dušanu Vlahoviću. Selektor Srbije je u isto vreme i trener Bešiktaša, a dobio je… »
Da nije bilo Alimpijevića... Otkriveno šta je selektor košarkaša Srbije uradio kako bi Dušan Vlahović potpisao za Bešiktaš!…
Kurir pre 21 dana
Dušan Alimpijević, selektor košarkaša Srbije, odigrao je presudnu ulogu u dovođenju Dušana Vlahovića u Bešiktaš. Alimpijević, trener košarkaške sekcije ovog turskog kluba, priredio je "bombu" navijačima crno-bele boje iz Istanbula. Kako pišu turski… »
Vesti dana »
Napadnute američke vojne baze! Izvedeni snažni udari raketama i dronovima na Kuvajt! "Amerika je satana" (foto/video)
Kurir pre 17 minutajoš 25 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Situacija na Stolovima ide ka boljem! Nema opasnosti od širenja požara, ostala manja žarišta
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada o otkazivanju skupa: Nije strah i povlačenje, već odgovornost
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih