Повезане вести

Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па одговором насмејао све новинаре: „Добро сам разрадио скандирање!“

Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па одговором насмејао све новинаре: „Добро сам разрадио скандирање!“

Хот спорт пре 4 сати
Душан Алимпијевић је на конференцији пред почетак припрема Србије добио занимљиво питање о новом фудбалеру Бешикташа! Кошаркашка репрезентација Србије данас почиње припреме за предстојеће утакмице у августу, а селектор Душан… »
Алимпијевић о Влаховићу: "Разрадио сам му скандирање"

Алимпијевић о Влаховићу: "Разрадио сам му скандирање"

Б92 пре 5 сати
Селектор кошаркаша Србије Душан Алимпијевић више није једини Србин и једини Душан у породици Бешикташа, али до даљег остаје најпопуларнији Србин и најпопуларнији Душан међу навијачима. Други Душан је стигао у фудбалску секцију… »
Урнебесан коментар Алимпијевића о доласку Влаховића у Бешикташ, одговорио на питање Нова.рс

Урнебесан коментар Алимпијевића о доласку Влаховића у Бешикташ, одговорио на питање Нова.рс

Нова пре 8 сати
Душан Алимпијевић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је и о доласку Душана Влаховића у редове фудбалског клуба Бешикташ. Алимпијевић је одржао конференцију за медије уочи предстојећих изазове кошаркаша Србије и… »
Душан Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па насмејао салу: "Знам да неће имати проблем са скандирањем"

Душан Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па насмејао салу: "Знам да неће имати проблем са скандирањем"

Телеграф пре 8 сати
Кошаркашка репрезентације Србије данас почиње припреме за предстојеће утакмице у августу, а Душан Алимпијевић је на конференцији за медије добио занимљиво питање о Душану Влаховићу. Селектор Србије је у исто време и тренер… »
Да није било Алимпијевића... Откривено шта је селектор кошаркаша Србије урадио како би Душан Влаховић потписао за Бешикташ!…

Да није било Алимпијевића... Откривено шта је селектор кошаркаша Србије урадио како би Душан Влаховић потписао за Бешикташ!…

Курир пре 10 сати
Душан Алимпијевић, селектор кошаркаша Србије, одиграо је пресудну улогу у довођењу Душана Влаховића у Бешикташ. Алимпијевић, тренер кошаркашке секције овог турског клуба, приредио је "бомбу" навијачима црно-беле боје из… »

Вести дана »