Повезане вести
Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па одговором насмејао све новинаре: „Добро сам разрадио скандирање!“
Хот спорт пре 4 сати
Душан Алимпијевић је на конференцији пред почетак припрема Србије добио занимљиво питање о новом фудбалеру Бешикташа! Кошаркашка репрезентација Србије данас почиње припреме за предстојеће утакмице у августу, а селектор Душан… »
Алимпијевић о Влаховићу: "Разрадио сам му скандирање"
Б92 пре 5 сати
Селектор кошаркаша Србије Душан Алимпијевић више није једини Србин и једини Душан у породици Бешикташа, али до даљег остаје најпопуларнији Србин и најпопуларнији Душан међу навијачима. Други Душан је стигао у фудбалску секцију… »
Урнебесан коментар Алимпијевића о доласку Влаховића у Бешикташ, одговорио на питање Нова.рс
Нова пре 8 сати
Душан Алимпијевић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је и о доласку Душана Влаховића у редове фудбалског клуба Бешикташ. Алимпијевић је одржао конференцију за медије уочи предстојећих изазове кошаркаша Србије и… »
Душан Алимпијевић добио питање о Влаховићу, па насмејао салу: "Знам да неће имати проблем са скандирањем"
Телеграф пре 8 сати
Кошаркашка репрезентације Србије данас почиње припреме за предстојеће утакмице у августу, а Душан Алимпијевић је на конференцији за медије добио занимљиво питање о Душану Влаховићу. Селектор Србије је у исто време и тренер… »
Да није било Алимпијевића... Откривено шта је селектор кошаркаша Србије урадио како би Душан Влаховић потписао за Бешикташ!…
Курир пре 10 сати
Душан Алимпијевић, селектор кошаркаша Србије, одиграо је пресудну улогу у довођењу Душана Влаховића у Бешикташ. Алимпијевић, тренер кошаркашке секције овог турског клуба, приредио је "бомбу" навијачима црно-беле боје из… »
Вести дана »
Протест у Новом Саду поводом годину дана од инцидента испред просторија Српске напредне странке (видео)
Еуроневс пре 32 минутајош 23 повезане
Одложено финале троскока – Ивана Шпановић у борби за медаљу од 21.10 (РТС 2)
РТС пре 36 минутајош 30 повезаних
Велики пожари на Балкану: Критично код Херцег Новог, Невесиња и на Брачу
Наслови.аи пре 12 минутајош 72 повезане