Povezane vesti

Dušan Alimpijević nije želeo da priča o Vlahoviću! Srbin stigao u Bešiktaš, a selektor Orlova zaćutao: "Da mi ne zamerite, ne…

Dušan Alimpijević nije želeo da priča o Vlahoviću! Srbin stigao u Bešiktaš, a selektor Orlova zaćutao: "Da mi ne zamerite, ne…

Kurir pre 20 dana
Drugi Dušan je zakoračio u fudbalski pogon istanbulskog velikana i tek mu predstoji borba da osvoji srca zahtevne turske publike, što je zadatak koji nosi ozbiljnu težinu. Alimpijević je taj status izgradio vrhunskim vođenjem tima, sjajnim rezultatima i… »
„Siguran sam da će Vlahović napraviti velike stvari u Bešiktašu“

„Siguran sam da će Vlahović napraviti velike stvari u Bešiktašu“

Sport klub pre 20 dana
Bivši trener Fiorentine, a sadašnji Bešiktaša, Vinćenco Italijano, oduševljen je što će ponovo sarađivati sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem. Reprezentativac Srbije i dosadašnji napadač Juventusa zvanično je postao novo pojačanje Bešiktaša. Ugovor… »
Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa odgovorom nasmejao sve novinare: „Dobro sam razradio skandiranje!“

Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa odgovorom nasmejao sve novinare: „Dobro sam razradio skandiranje!“

Hot sport pre 20 dana
Dušan Alimpijević je na konferenciji pred početak priprema Srbije dobio zanimljivo pitanje o novom fudbaleru Bešiktaša! Košarkaška reprezentacija Srbije danas počinje pripreme za predstojeće utakmice u avgustu, a selektor Dušan Alimpijević već na… »
Alimpijević o Vlahoviću: "Razradio sam mu skandiranje"

Alimpijević o Vlahoviću: "Razradio sam mu skandiranje"

B92 pre 20 dana
Selektor košarkaša Srbije Dušan Alimpijević više nije jedini Srbin i jedini Dušan u porodici Bešiktaša, ali do daljeg ostaje najpopularniji Srbin i najpopularniji Dušan među navijačima. Drugi Dušan je stigao u fudbalsku sekciju crno-belih iz Istanbula i… »
Urnebesan komentar Alimpijevića o dolasku Vlahovića u Bešiktaš, odgovorio na pitanje Nova.rs

Urnebesan komentar Alimpijevića o dolasku Vlahovića u Bešiktaš, odgovorio na pitanje Nova.rs

Nova pre 21 dana
Dušan Alimpijević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, govorio je i o dolasku Dušana Vlahovića u redove fudbalskog kluba Bešiktaš. Alimpijević je održao konferenciju za medije uoči predstojećih izazove košarkaša Srbije i bilo je nekoliko reči i o… »
Dušan Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa nasmejao salu: "Znam da neće imati problem sa skandiranjem"

Dušan Alimpijević dobio pitanje o Vlahoviću, pa nasmejao salu: "Znam da neće imati problem sa skandiranjem"

Telegraf pre 21 dana
Košarkaška reprezentacije Srbije danas počinje pripreme za predstojeće utakmice u avgustu, a Dušan Alimpijević je na konferenciji za medije dobio zanimljivo pitanje o Dušanu Vlahoviću. Selektor Srbije je u isto vreme i trener Bešiktaša, a dobio je… »
Da nije bilo Alimpijevića... Otkriveno šta je selektor košarkaša Srbije uradio kako bi Dušan Vlahović potpisao za Bešiktaš!…

Da nije bilo Alimpijevića... Otkriveno šta je selektor košarkaša Srbije uradio kako bi Dušan Vlahović potpisao za Bešiktaš!…

Kurir pre 21 dana
Dušan Alimpijević, selektor košarkaša Srbije, odigrao je presudnu ulogu u dovođenju Dušana Vlahovića u Bešiktaš. Alimpijević, trener košarkaške sekcije ovog turskog kluba, priredio je "bombu" navijačima crno-bele boje iz Istanbula. Kako pišu turski… »

Vesti dana »