Povezane vesti

Igor Simić dao izjavu u tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici: Radio sam sve u skladu sa zakonom

Igor Simić dao izjavu u tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici: Radio sam sve u skladu sa zakonom

Euronews pre 4 sati
Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić odazvao se danas na poziv osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici kako bi dao izjavu u vezi sa slučajem navodnog falsifikovanja dokumenata, a posle davanja izjave istakao je da je kao direktor Penzionog fonda… »

RTV pre 4 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić odazvao se danas na poziv osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici kako bi dao izjavu u vezi sa slučajem navodnog falsifikovanja dokumenata, a posle davanja izjave istakao je da je kao… »

NIN pre 4 sati
Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić odazvao se danas na poziv osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici kako bi dao izjavu u vezi sa slučajem navodnog falsifikovanja dokumenata, a posle davanja izjave istakao je da je kao direktor Penzionog fonda… »

Blic pre 5 sati
Nakon saslušanja, Simić je izjavio da je kao direktor PIO fonda radio po zakonu i u interesu građana. Naglasio je da će se uvek odazivati pozivima institucija jer veruje u svoju nevinost i poštovanje zakona. Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić… »
Igor Simić (Srpska lista) saslušan zbog navodnog falsifikovanja dokumenata: "Sve sam radio u skladu sa zakonom"

Igor Simić (Srpska lista) saslušan zbog navodnog falsifikovanja dokumenata: "Sve sam radio u skladu sa zakonom"

Newsmax Balkans pre 4 sati
Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić odazvao se na poziv osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici kako bi dao izjavu u vezi sa slučajem navodnog falsifikovanja dokumenata, poručivši da je kao direktor Penzionog fonda radio sve u skladu sa zakonom i… »
Kosovo: Igor Simić se odazvao pozivu tužilaštva

Kosovo: Igor Simić se odazvao pozivu tužilaštva

Danas pre 4 sati
Član Predsedništva Srpske liste Igor Simić odazvao se danas pozivu Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici i dao izjavu u svojstvu okrivljenog u postupku kakav se, kako je naveo, odnosi na navodno falsifikovanje dokumenata. Simić je rekao da je sve što… »
Simić dao izjavu u tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici

Simić dao izjavu u tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici

RTS pre 4 sati
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić dao je izjavu u Osnovnom tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici, u svojstvu okrivljenog u postupku protiv njega i nekolicine funkcionera Srpske liste, za navodno falsifikovanje dokumentacije, rekavši da se ne oseća krivim… »
Počelo saslušanje zvaničnika Srpske liste zbog navodnog izdavanja falsifikovanih dokumenata

Počelo saslušanje zvaničnika Srpske liste zbog navodnog izdavanja falsifikovanih dokumenata

Euronews pre 8 sati
Osnovno tužilaštvo u Kosovskoj Mitrovici je započelo saslušanje zvaničnika Srpske liste zbog navodnog izdavanja falsifikovanih dokumenata. Igor Simić, Zoran Todić, Ivan Zaporožac, Vasilije Tomašević i Ivan Todosijević, kako je saopštila Srpska lista… »

Vesti dana »