Povezane vesti
Dobitnik Nobelove nagrade za mir: Putin više ne može da proglasi pobedu u Ukrajini
BBC News pre 4 sati
U intervjuu za BBC Dmitri Muratov kaže da lider Kremlja može samo da „uništi Ukrajinu, ali ne i da je osvoji“, s obzirom na to da rat traje već pet godina. U moskovskoj redakciji dnevnog lista Novaja gazeta, hodnicima vlada tišina. „Novine više ne… »
Dobitnik Nobelove nagrade za mir: Putin više ne može da proglasi pobedu u Ukrajini
Radio 021 pre 4 sati
U intervjuu za BBC Dmitri Muratov kaže da lider Kremlja može samo da „uništi Ukrajinu, ali ne i da je osvoji“, s obzirom na to da rat traje već pet godina. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Laureat Nobelove nagrade za mir Dmitri Muratov… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC Laureat Nobelove nagrade za mir Dmitri Muratov veruje da Putin ne može da osvoji Ukrajinu, samo da je uništi U moskovskoj redakciji dnevnog lista Novaja gazeta, hodnicima vlada tišina. „Novine više ne postoje“, kaže mi bivši glavni i odgovorni… »
Danas pre 4 sati
U moskovskoj redakciji dnevnog lista Novaja gazeta, hodnicima vlada tišina. „Novine više ne postoje“, kaže mi bivši glavni i odgovorni urednik Dmitri Muratov u ekskluzivnom intervju objavljenom na Jutjub kanalu BBC njuza. Muratov je bio suosnivač pre… »
"Rusija neće pobediti"; Vladimir Vladimirovič će upotrebiti nuklearno oružje?
B92 pre 6 sati
Dobitnik Nobelove nagrade za mir Dmitrij Muratov izjavio je za BBC u Moskvi da Vladimir Putin više ne može da tvrdi da Rusija pobeđuje u Ukrajini, uz upozorenje na moguću dalju eskalaciju rata. Muratov, suosnivač i bivši glavni urednik Novaje Gazete… »
"Ukrajinu možete uništiti, ali je ne možete osvojiti. Pobede nikada neće biti": Nobelovac Muratov brutalan
Telegraf pre 8 sati
Da li zaista veruje da bi lider Kremlja mogao da upotrebi nuklearno oružje? U kancelarijama moskovskog lista Novaja gazeta hodnici su nemi. Prisutan je snažan osećaj praznine. "Novina više nema", kaže za BBC glavni urednik Dmitrij Muratov. Muratov je pre… »
Vesti dana »
“Mi i dalje stojimo”: Počela blokada raskrsnice kod Banovine (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 21 povezana
Opštinski štab za vanredne situacije Kovina: Naselje Šumarak bezbedan za boravak ljudi
Euronews pre 50 minutajoš 38 povezanih
Vlada usvojila Strategiju poljoprivrede i ruralnog razvoja do 2034. godine
RTV pre 5 satijoš 21 povezana
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 66 povezanih