Povezane vesti
Guča gorela, a on je doživeo san! Vladimiru Ivanoviću uručeno Majstorsko pismo: "Da nije bilo ovog mesta, ne bi bilo ni mene!"…
Blic pre 12 sati
Na 65. Dragačevskom saboru trubača vladala je nezapamćena atmosfera uz stotine hiljada posetilaca iz zemlje i sveta, a jedan od naupečatljivijih momenata ovogodišnjeg festivala bilo je uručenje najvažnijeg priznanja trubaču iz Zagužanja. Sabor u Guči i… »
Vladimiru Ivanoviću uručeno Majstorsko pismo: "Da nije bilo ovog mesta, ne bi bilo ni mene"
B92 pre 13 sati
Na 65. Dragačevskom saboru trubača vladala je nezapamćena atmosfera uz stotine hiljada posetilaca iz zemlje i sveta, a jedan od naupečatljivijih momenata ovogodišnjeg festivala bilo je uručenje najvažnijeg priznanja trubaču iz Zagužanja. Sabor u Guči i… »
Guča gorela, a on je doživeo san! Vladimiru Ivanoviću uručeno Majstorsko pismo: "Da nije bilo ovog mesta, ne bi bilo ni mene!"…
Kurir pre 13 sati
Vesti dana »
Gradovi pretvoreni u ruševine, skoro 300 mrtvih! Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preživelima: U Kolumbiji zabeleženo više od 150 naknadnih potresa
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Protestni skup u Gornjem Milanovcu zbog problema sa snabdevanjem vodom, traže se ostavke
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Saša Ilić nakon pobede nad Tobolom: Ne smemo da budemo toliko uplašeni
Nova pre 4 satijoš 2 povezane