Povezane vesti

Vučić opet bez detalja i datuma: Zakazao sam velike narodne skupove u Novom Sadu i Užicu

Vučić opet bez detalja i datuma: Zakazao sam velike narodne skupove u Novom Sadu i Užicu

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Novom Sadu i Užicu, ne precizirajući kada će oni biti održani. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "U koliko sam se… »
"Veliki skup" SNS-a u Novom Sadu koji predsednik stalno najavljuje, a i dalje se nije desio

"Veliki skup" SNS-a u Novom Sadu koji predsednik stalno najavljuje, a i dalje se nije desio

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je najavio "veliki skup" u Novom Sadu, koji je već do sada mnogo puta najavljivao, a koji se do danas nije desio. Vučić je u četvrtak tokom razgovora sa meštanima sela Vitoševac u opštini Ražanj izjavio da je… »
Vučić: Zakazao sam skupove, verovatno krajem avgusta u Užicu i početkom septembra u Novom Sadu

Vučić: Zakazao sam skupove, verovatno krajem avgusta u Užicu i početkom septembra u Novom Sadu

N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu. Vučić je kasnije tokom dana rekao da će ti skupovi biti održani krajem avgusta i početkom septembra. "U koliko… »
Vučić: Zakazao sam velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu

RTV pre 6 sati
RAŽANJ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. "Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da… »

Serbian News Media pre 6 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao „velike narodne skupove“ u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. „U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. "Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da idem… »
„Pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da idem, evo sad sam zakazao velike narodne skupove baš tamo“, rekao je Vučić…

„Pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da idem, evo sad sam zakazao velike narodne skupove baš tamo“, rekao je Vučić…

Danas pre 8 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao „velike narodne skupove“ u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. „U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Vučić najavio “velike skupove” u Novom Sadu i Užicu, bez detalja i datuma

Vučić najavio “velike skupove” u Novom Sadu i Užicu, bez detalja i datuma

Moj Novi Sad pre 7 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao “velike narodne skupove” u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. – U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »
Vučić najavio velike skupove: „Govorili su da ne smem da idem, evo sad sam zakazao baš u Užicu i Novom Sadu”

Vučić najavio velike skupove: „Govorili su da ne smem da idem, evo sad sam zakazao baš u Užicu i Novom Sadu”

Dnevnik pre 7 sati
RAŽANj: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao velike narodne skupove u Užicu i Novom Sadu. „Na koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem, i u svako sam otišao. Tako da, pošto su govorili da u Užice i Novi Sad ne smem da… »

Insajder pre 9 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. Foto: Srđan Ilić "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem… »

Nedeljnik pre 8 sati
Vučić najavio "velike skupove" u Novom Sadu i Užicu: Zakazao sam, pošto su rekli da ne smem da idem

Vučić najavio "velike skupove" u Novom Sadu i Užicu: Zakazao sam, pošto su rekli da ne smem da idem

Glas Zaječara pre 8 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »

Nova pre 9 sati
Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zakazao "velike narodne skupove" u Užicu i Novom Sadu, ne precizirajući kada će oni biti održani. "U koliko sam se mesta naslušao da ne smem da odem i u svako… »

Vesti dana »