Povezane vesti
Švedska snizila granicu krivične odgovornosti
Politika 13.08.2026
Prema novim pravilima, četrnaestogodišnjaci će moći da budu osuđeni na zatvorske kazne za najteža krivična dela. Švedski parlament usvojio je danas izmene zakona kojima se minimalna starosna granica za krivičnu odgovornost spušta sa 15 na 14 godina… »
Švedska snizila granicu krivične odgovornosti na 14 godina
N1 Info 13.08.2026
Švedski parlament usvojio je danas izmene zakona kojima se minimalna starosna granica za krivičnu odgovornost spušta sa 15 na 14 godina, objavio je javni servis SVT. Prema novim pravilima, četrnaestogodišnjaci će moći da budu osuđeni na zatvorske kazne… »
Švedska spustila granicu krivične odgovornosti sa 15 na 14 godina
Nova 13.08.2026
Švedski parlament usvojio je danas izmene zakona kojima se minimalna starosna granica za krivičnu odgovornost spušta sa 15 na 14 godina, objavio je javni servis SVT. Prema novim pravilima, četrnaestogodišnjaci će moći da budu osuđeni na zatvorske kazne… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 39 minutajoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 39 minutajoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane