Povezane vesti
Ako želite da donosite bolje odluke, pitajte mrava
BBC News pre 2 sata
Od bahatih bubašvaba do muva koje pokazuju iznenađujuće oblike samosvesti, svet insekata mogao bi da nas nauči mnogo toga o tome kako da donosimo bolje i promišljenije odluke. Mi ljudi skloni smo da sebe smatramo vrhuncem evolucione piramide zbog naše… »
Danas pre 1 sat
Mi ljudi skloni smo da sebe smatramo vrhuncem evolucione piramide zbog naše sposobnosti da neprestano i temeljno razmišljamo. Ali to promišljanje nas ponekad ne odvede mnogo daleko. Nismo nepogrešivi i često donosimo pogrešne odluke. Insekti, s druge… »
Radio 021 pre 2 sata
Od bahatih bubašvaba do muva koje pokazuju iznenađujuće oblike samosvesti, svet insekata mogao bi da nas nauči mnogo toga o tome kako da donosimo bolje i promišljenije odluke. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Pawich Sattalerd via Getty Images… »
Južne vesti pre 1 sat
Pawich Sattalerd via Getty Images Mi ljudi skloni smo da sebe smatramo vrhuncem evolucione piramide zbog naše sposobnosti da neprestano i temeljno razmišljamo. Ali to promišljanje nas ponekad ne odvede mnogo daleko. Nismo nepogrešivi i često donosimo… »
Vesti dana »
Vatra hara popularnim letovalištima u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori
BBC News pre 41 minutajoš 44 povezane
Danas pretežno sunčano i topli sa temperaturom do 33 podeoka
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 22 povezane
Godišnjica policijske brutalnosti u Valjevu: Ko će snositi odgovornost
Vranje news pre 41 minutajoš 10 povezanih
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
PC Press pre 46 minutajoš 13 povezanih