Povezane vesti

VIDEO Vlahović nikad emotivniji: Prvi put se oglasio po dolasku u Bešiktaš i izazvao brojne reakcije

VIDEO Vlahović nikad emotivniji: Prvi put se oglasio po dolasku u Bešiktaš i izazvao brojne reakcije

Nova pre 20 dana
Dušan Vlahović, fudbalski reprezentativac Srbije, oglasio se po dolasku u Bešiktaš i posvetio tekst Juventusu, svom bivšem klubu. U sredu je objavlljeno da je Vlahović zvanično novi fudbaler Bešiktaša a u Istanbul je došao nakon pet sezone provedenih u… »
Vlahović nikad emotivniji: Posebnim pismom se oprostio od Juventusa – „Postoje trenuci kada je teško pronaći prave reči…!“…

Vlahović nikad emotivniji: Posebnim pismom se oprostio od Juventusa – „Postoje trenuci kada je teško pronaći prave reči…!“…

Hot sport pre 20 dana
Dušan Vlahović završio je četvorogodišnju epizodu u Juventusu i emotivnom porukom se oprostio od kluba, grada i navijača! Dušan Vlahović je stavio tačku na jednu važnu stranicu svoje karijere. Srpski reprezentativac napustio je Juventus i potpisao za… »
Vlahovićeva poruka Juventusu i Torinu: Moj dom, ovde sam odrastao

Vlahovićeva poruka Juventusu i Torinu: Moj dom, ovde sam odrastao

Sport klub pre 20 dana
Dušan Vlahović je završio epizodu u Juventusu i karijeru će nastaviti u Bešiktašu, a posle ozvaničenja transfera srpski napadač emotivnom porukom oprostio se od torinskog kluba i njegovih navijača. Vlahović je kao slobodan igrač potpisao trogodišnji… »
Zvanično! Aleksa Terzić se vraća u Seriju A, za njega je plaćeno 2.500.000 evra

Zvanično! Aleksa Terzić se vraća u Seriju A, za njega je plaćeno 2.500.000 evra

Telegraf pre 20 dana
Srpski fudbaler, Aleksa Terzić posle tri godine vraća se u Italiju, pošto je tamošnji Frozinone objavio da je potpisao ugovor sa njim na tri sezone, te se obavezao na vernost sve do 2029. godine. Zanimljivo je da je Terzić napustio Apenine u transferu iz… »
Juventus je dao 180 miliona na Vlahovića: "Zabranio" ga i pokazao da više nije veliki klub

Juventus je dao 180 miliona na Vlahovića: "Zabranio" ga i pokazao da više nije veliki klub

Mondo pre 20 dana
Srpski fudbaler Dušan Vlahović je posle nekoliko meseci spekulacija potpisao za Bešiktaš i već po dočeku na aerodromu moglo se videti koliko će biti obožavan u crno-belom delu Istanbula. Vlahović je prihvatio ozbiljnu finansijsku ponudu Bešiktaša i… »
Jak transfer u Seriji A! Fiorentina dovela igrača za 25.000.000 evra

Jak transfer u Seriji A! Fiorentina dovela igrača za 25.000.000 evra

Kurir pre 20 dana
Dosadašnji fudbaler Parme Mateo Pelegrino potpisao je ugovor sa Fiorentinom, saopštio je klub iz Firence. Detalji ugovora nisu saopšteni, ali italijanski mediji navode da je Pelegrino potpisao ugovor sa Fiorentinom do 2031. godine, dok je klub iz Firence… »
Dušan Vlahović zvanično novi fudbaler Bešiktaša

Dušan Vlahović zvanično novi fudbaler Bešiktaša

Danas pre 21 dana
Srpski fudbaler Dušan Vlahović novi je igrač Bešiktaša, saopštio je turski klub. Doskorašnji napadač Juventusa je sa Bešiktašom potpisao trogodišnji ugovor, sa platom od 7.500.000 evra po sezoni. Vlahović (26) je bio bez kluba od 1. jula ove godine, kad… »

Vesti dana »