Povezane vesti
Pokret juga Srbije: Država mora da napravi program zaštite juga zemlje od suše
Serbian News Media pre 20 dana
Grupa građana „ Niš, moj grad“ i Pokret juga Srbije saopštili su danas da od Vlade Srbije traže da napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša. Naveli su da program treba da obuhvata izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za… »
Udruženja građana sa juga Srbije traže od Vlade poseban program zaštite od suša
N1 Info pre 20 dana
Grupa građana "Niš, moj grad" i Pokret juga Srbije zatražili su danas da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša, koji bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje vodotokova… »
Pokret Juga Srbije: Država da planira unapred i zaštiti jug od suša
Danas pre 20 dana
Grupa građana „Niš, moj grad“ i Pokret Juga Srbije zatražili su danas da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša, koji bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje vodotokova… »
Udruženja građana sa juga traže od Vlade poseban program zaštite od suša
Vranje news pre 20 dana
Vranje - Grupa građana "Niš, moj grad" i Pokret juga Srbije zatražili su da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša. Program bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje… »
"Niš, moj grad" i Pokret Juga Srbije: Država mora da zaštiti jug od suša
Niške vesti pre 20 dana
Grupa građana „Niš, moj grad" i Pokret Juga Srbije pozvali su Vladu Srbije da izradi poseban program zaštite juga zemlje od sve učestalijih suša, upozoravajući da klimatske promene više nisu povremena pojava, već ozbiljan problem koji ugrožava… »
Vesti dana »
Za vikend u Srbiji temperatura 37 stepeni i ovim gradovima će biti vrelo: Objavljen datum kada konačno kreće kiša i hladan vetar - vrućina se više neće vraćati
Nova pre 7 minutajoš 10 povezanih
Ko je Ela Zeković, studentkinja koja je govorila o špijuniranju kolega i našla se na meti Informera?
Danas pre 13 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
Telo Ratka Mladića u Srbiji, Vučić najavio pomoć porodici oko sahrane
BBC News pre 12 minutajoš 6 povezanih