Povezane vesti

Pokret juga Srbije: Država mora da napravi program zaštite juga zemlje od suše

Pokret juga Srbije: Država mora da napravi program zaštite juga zemlje od suše

Serbian News Media pre 10 sati
Grupa građana „ Niš, moj grad“ i Pokret juga Srbije saopštili su danas da od Vlade Srbije traže da napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša. Naveli su da program treba da obuhvata izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za… »
Udruženja građana sa juga Srbije traže od Vlade poseban program zaštite od suša

Udruženja građana sa juga Srbije traže od Vlade poseban program zaštite od suša

N1 Info pre 11 sati
Grupa građana "Niš, moj grad" i Pokret juga Srbije zatražili su danas da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša, koji bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje vodotokova… »
Pokret Juga Srbije: Država da planira unapred i zaštiti jug od suša

Pokret Juga Srbije: Država da planira unapred i zaštiti jug od suša

Danas pre 11 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ i Pokret Juga Srbije zatražili su danas da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša, koji bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje vodotokova… »
Udruženja građana sa juga traže od Vlade poseban program zaštite od suša

Udruženja građana sa juga traže od Vlade poseban program zaštite od suša

Vranje news pre 10 sati
Vranje - Grupa građana "Niš, moj grad" i Pokret juga Srbije zatražili su da Vlada Srbije napravi poseban program zaštite juga Srbije od suša. Program bi obuhvatio izgradnju i obnovu akumulacija, mikroakumulacija i sistema za navodnjavanje, uređenje… »
"Niš, moj grad" i Pokret Juga Srbije: Država mora da zaštiti jug od suša

"Niš, moj grad" i Pokret Juga Srbije: Država mora da zaštiti jug od suša

Niške vesti pre 11 sati
Grupa građana „Niš, moj grad" i Pokret Juga Srbije pozvali su Vladu Srbije da izradi poseban program zaštite juga zemlje od sve učestalijih suša, upozoravajući da klimatske promene više nisu povremena pojava, već ozbiljan problem koji ugrožava… »

Vesti dana »