Povezane vesti

Srbin spasio tri života iz podivljalog mora: Ovo su najopasnije plaže u Grčkoj, voda krije smrtonosnu zamku

Srbin spasio tri života iz podivljalog mora: Ovo su najopasnije plaže u Grčkoj, voda krije smrtonosnu zamku

Mondo pre 6 sati
Ivan Katančević (38) iz Niša u ponedeljak je na grčkoj plaži Sikija na Sitoniji iz podivljalog mora izvukao sedmogodišnjeg dečaka iz Grčke, a onda, sat kasnije, i ženu s ćerkicom. "Bio sam u plićaku s ćerkicom, a onda sam u sekundi ugledao prizor od kog… »
HEROJ IZ NIŠA SPASAO TROJE LJUDI OD DAVLJENJA U GRČKOJ: Ivan sa ćerkicom krenuo kroz talase da spase dečaka

HEROJ IZ NIŠA SPASAO TROJE LJUDI OD DAVLJENJA U GRČKOJ: Ivan sa ćerkicom krenuo kroz talase da spase dečaka

Glas juga pre 11 sati
Programer iz Niša Ivan Katančević postao je heroj jednog letovanja u Grčkoj nakon što je, rizikujući i sopstvenu bezbednost, pritekao u pomoć ljudima koje su veliki talasi odvukli od obale. Sve se dogodilo na plaži Sikija na Sitoniji, nedaleko od… »
Ispovest hrabrog Nišlije koji je sprečio tragediju u Grčkoj: "Majka je tonula držeći ćerku, talasi su preklapali dečaka"

Ispovest hrabrog Nišlije koji je sprečio tragediju u Grčkoj: "Majka je tonula držeći ćerku, talasi su preklapali dečaka"

Mondo pre 13 sati
"Bio sam u plićaku s ćerkicom, a onda sam u sekundi ugledao prizor od kog mi se zaledila krv u žilama. Talasi od dva metra preklapali su sićušno telo sedmogodišnjeg dečaka. Mališan je bio u potpunoj panici, davio se, plakao i vrišteći dozivao brata! Kroz… »

Vesti dana »