Povezane vesti
Duple julske penzije legle penzionerima na račune: Evo šta se tačno dogodilo sa uplatama
Blic pre 22 dana
Banka je obavestila klijente o situaciji i zahvalila im na razumevanju Kod dela korisnika novac je u međuvremenu mogao da bude podignut ili potrošen Pojedinim penzionerima u Srbiji na račune su greškom uplaćene dve julske penzije. Do duplog knjiženja… »
Penzioneri u Srbiji dobili po dve julske penzije: Oglasila se banka i evo kako objašnjava te uplate
Kurir pre 22 dana
Nakon što su pojedinim klijentima Banke Poštanska štedionica na račune legle dve julske penzije, iz ove banke objašnjavaju da je do duplog knjiženja došlo usled tehničke greške. Dok je većina duplih uplata ubrzo stornirana, iz banke za Newsmax Balkans… »
Poštanska štedionica: Penzioneri kojima je legla dupla uplata moraju da vrate novac
Moj Novi Sad pre 22 dana
Nakon pisanja medija, na sajtu Banke Poštanske štedionice pojavilo se saopštenje da je usled tehničkih problema došlo do duplog knjiženja penzija na računima određenog broja klijenata. – Nakon identifikovanja greške, izvršeno je storniranje duplo… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana