Povezane vesti
„JA OSTAJEM, ONI SE SELE!“ Miki Dudić progovorio o porodičnoj drami nakon rijalitija: Otvorio dušu o snajki i VEČITOM PROBLEMU!…
Svet & Skandal pre 1 sat
Bivši učesnik „Elite 9“ progovorio je o svim gorućim temama, ali i o odnosima u njegovoj porodici. Miki Dudić otkrio je u intervjuu da je aminovao vezu svog brata Jovana Pejića i Ene Čolić, te da više neće da se meša u ovaj odnos, o kom ranije nije imao… »
"Ja sam u tom stanu, oni će da se sele" Miki Dudić nakon izlaska iz rijalitija o porodici: Snajku nije prihvatao, sad…
Kurir pre 4 sati
Bivši učesnik "Elite 9" progovorio je o svim gorućim temama, ali i o odnosima u njegovoj porodici. Miki Dudić otkrio je u intervjuu da je aminovao vezu svog brata Jovana Pejića i Ene Čolić, te da više neće da se meša u ovaj odnos, o kom ranije nije imao… »
"Ne kajem se što sam to rekao" Miki Dudić progovorio o snajki Eni i bratu Jovanu: Otkrio da li je promenio mišljenje nakon…
Blic pre 5 sati
Miki Dudić je javno govorio o svom odnosu sa snajkom Enom Čolić nakon učešća u rijalitiju 'Elita 9'. Otkrio je da se neprijatno oseća komentarišući Enu, ali sada ima pozitivnije mišljenje o njoj nakon zajedničkih porodičnih susreta. Miki Dudić je tokom… »
"Svesni su da ja to znam" Miki Dudić otkrio pravi razlog svađe Zlate i Hasana: "Impulsivno je reagovao" (video)
Blic pre 16 sati
Istakao je da mu majka nije imala zamerke i da je dobio podršku od porodice, iako je očekivao kritiku. Komentarisao je potencijalno venčanje Janjuša i Vanje, kao i svoj korektan odnos sa bivšim cimerima. Miki Dudić otkrio je da ima novu ljubav nakon… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 29 povezanih
'Valjevo ne zaboravlja': Protest podsećanja na nasilje policije 2025, i dalje bez optužnica
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Razorni šumski požari pogodili primorska područja u Hrvatskoj i Grčkoj
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 135 povezanih
Ukrajina ima ponudu za Rusiju! Kijev u najstrožoj tajnosti poslao neočekivanu poruku Moskvi: Čeka se reakcija Kremlja
Kurir pre 3 satajoš 23 povezane