Povezane vesti

"Napravljeno je remek-delo od 425 kubika": Jovana Jeremić podelila utiske nakon operacije, evo ko joj se javio

"Napravljeno je remek-delo od 425 kubika": Jovana Jeremić podelila utiske nakon operacije, evo ko joj se javio

Mondo pre 2 sata
Voditeljka Jovana Jeremić juče je operisala grudi na jednoj klinici u Beogradu, a već danas ona se oseća i izgleda dobro. Jeremićeva je, uprkos bolovima, pozirala pred kamerama, ali i otkrila svoje prve utiske nakon operacije, koju je dugo priželjkivala… »
Osvanula prepiska: Jovana Jeremić se javila Ani Nikolić nakon operacije, odgovor pevačice stigao u samo 2 reči

Osvanula prepiska: Jovana Jeremić se javila Ani Nikolić nakon operacije, odgovor pevačice stigao u samo 2 reči

Telegraf pre 2 sata
Voditeljka jutarnjeg programa Pink televizije, Jovana Jeremić, podvrgla se juče operaciji grudi tj. ugradnji silikonskih implanta. Oporavak teče dobro, a sada se oglasila i putem društvenih mreža otkrila njeno dopisivanje sa pevačicom Anom Nikolić… »
"Nisam mogla da dišem" Jovana Jeremić nakon operacije grudi trpi jake bolove: "Stavila sam 425 kubika"

"Nisam mogla da dišem" Jovana Jeremić nakon operacije grudi trpi jake bolove: "Stavila sam 425 kubika"

Blic pre 3 sata
Njen verenik Tigar joj pruža podršku na daljinu i istakao je da ne radi operaciju zbog njega, već isključivo zbog sebe. Dobija veliku podršku od koleginica i prijatelja; posebno je zahvalna sestričini Milici. Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić… »
"Ugradili su mi 425 kubika! Nisam mogla da dišem": Jovana se oglasila nakon operacije, pokazala kako izgleda

"Ugradili su mi 425 kubika! Nisam mogla da dišem": Jovana se oglasila nakon operacije, pokazala kako izgleda

Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, ugradila je silikone u grudi, a sada, u trenucima dok se oporavlja, rešila je da stane pred kamere i otkrije kako je operacija protekla. Jovana nije skidala osmeh, uprkos bolovima, pa je o svemu otvoreno… »
"Je l' ovo mišolovka u uglu?": Jovana Jeremić objavila sliku iz bolničkog kreveta, a ljudi ne veruju šta vide

"Je l' ovo mišolovka u uglu?": Jovana Jeremić objavila sliku iz bolničkog kreveta, a ljudi ne veruju šta vide

Mondo pre 5 sati
Voditeljka Jovana Jeremić podvrgla se estetskoj operaciji grudi, a već jutro nakon zahvata fotografisala se u bolničkoj postelji dok je doručkovala. Iako je pokušala da u prvi plan stavi svoju figuru, a u opisu objasnila da pazi šta jede, mnogima je za… »
"U grudnom košu osećaj kao šleper od 5 tona" Jovana Jeremić otkrila da su joj novi silikoni remek delo: "Majka je jedva…

"U grudnom košu osećaj kao šleper od 5 tona" Jovana Jeremić otkrila da su joj novi silikoni remek delo: "Majka je jedva…

Blic pre 7 sati
Iako se još uvek oporavlja u bolnici, ostala je energična, rano ustala i bila aktivna. Na društvenim mrežama je opisala svoj dan, pohvalila tim koji je brine o njenom izgledu i lekara koji je obavio operaciju. Voditeljka Jovana Jeremić podvrgla se juče… »
“Majka je preživela, jedva”, Jovana Jeremić otkrila detalje operacije: “Kao da imam šleper od 5 tona u…”

“Majka je preživela, jedva”, Jovana Jeremić otkrila detalje operacije: “Kao da imam šleper od 5 tona u…”

Telegraf pre 8 sati
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se nakon što je juče operisala grudi i otkrila kako protiče njeno prvo jutro u bolnici. Voditeljka je, uprkos zahvatu, ostala aktivna, a sa pratiocima je podelila detalje svog dana. Kako je navela, ustala je rano… »

Vesti dana »