Povezane vesti
"Odmah sam išla da blokiram karticu": Snežana Dakić žrtva prevare, skidaju joj pare sa računa, hitno reagovala
Mondo pre 5 sati
Snežana Dakić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i otkrila kakvi su je problemi snašli čim je oči otovrila. Kako kaže, jutros je primetila da su joj rezervisana određena sredstva u veoma malom iznosu sa naznakom "Amazon", iako sa te kartice ništa… »
Hitno upozorenje Snežane Dakić, voditeljka blokirala račun zbog velike prevare: “Odmah reagujte”
Telegraf pre 5 sati
Voditeljka Snežana Dakić oglasila ss hitno i podelila je važno upozorenje javnosti nakon što je primetila sumnjive aktivnosti na svojoj platnoj kartici. Ona je apelovala na sve da odmah reaguju ukoliko se nađu u sličnoj situaciji. Naime, Snežna Dakić je… »
"Ako vam se to desi, odmah reagujte" Snežana Dakić žrtva prevare, odmah blokirala račun: "Oprez!" (video)
Blic pre 6 sati
Odmah je blokirala karticu kako bi sprečila moguću prevaru, te apelovala na sve da postupaju isto u sličnim situacijama. Naglasila je da prevaranti često pokušavaju male transakcije da ispitaju validnost kartice. Voditeljka Snežana Dakić podelila je… »
"Oprez, ja sam odmah išla da blokiram karticu" Snežana Dakić žrtva prevare: Skidaju joj se pare sa računa, odmah reagujete
Kurir pre 6 sati
Snežana Dakić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i otkrila kakvi su je problemi snašli čim je oči otovrila. Kako kaže, jutros je primetila da su joj rezervisana određena sredstva u veoma malom iznosu sa naznakom „Amazon”, iako sa te kartice ništa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
'Valjevo ne zaboravlja': Protest podsećanja na nasilje policije 2025, i dalje bez optužnica
BBC News pre 26 minutajoš 40 povezanih
Đedović Handanović: Inteziviran rad na projektu gasne elektrane kod Niša
Nedeljnik pre 3 satajoš 15 povezanih
Razorni šumski požari pogodili primorska područja u Hrvatskoj i Grčkoj
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 146 povezanih
Mali o minimalcu: Predlog je da se poveća sa 550 na 600 evra, cilj je 650 do ovog roka
Mondo pre 5 satijoš 18 povezanih