Povezane vesti
Bivši saigrač Nikole Jokića bi prodao šampionski NBA prsten: "Meni ne znači ništa..."
Telegraf pre 22 dana
Majkl Porter Džunior osvojio je NBA titulu sa Denver Nagetsima 2023. godine, a po svemu sudeći, nije preterano povezan sa nagradom koju je dobio. Kako je sam izjavio, on ne bi imao nikakav problem da u slučaju finansijske nužde proda svoj šampionski… »
Ne znači mu prsten sa Denverom: Šta će mi? Prodao bih ga za siću
Sport klub pre 22 dana
Bivši košarkaš Denvera Majkl Porter Džunior rekao je da mu prsten osvojen 2023. godine ne znači ništa - naravno, samo materijalno. Predmet koji je dokaz njegovog najvećeg uspeha u karijeri Amerikanac ne smatra naročito vrednim. Za njega, čin osvajanja… »
"Prodao bih šampionski prsten sa Denverom za siću": Nikola Jokić neće verovati šta čuje
Mondo pre 22 dana
Nekadašnji saigrač Nikole Jokića, Majkl Porter Džunior kaže da mu šampionski prsten sa Denver Nagetsima iz 2023. godine ništa ne znači. Naravno, misli na materijalnu vrednost, pošto je ovo najveći uspeh koji je ostvario u svojoj karijeri i on se ne meri… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča 180. večitog derbija između Zvezde i Partizana u Superligi
Telegraf pre 32 minutajoš 5 povezanih
Majka poznate influenserke ušla u Elitu 10, pa progovorila o ćerki: "Prodala me je za lajk!"
Telegraf pre 47 minutajoš 2 povezane
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana