Povezane vesti

Bivši saigrač Nikole Jokića bi prodao šampionski NBA prsten: "Meni ne znači ništa..."

Bivši saigrač Nikole Jokića bi prodao šampionski NBA prsten: "Meni ne znači ništa..."

Telegraf pre 23 sata
Majkl Porter Džunior osvojio je NBA titulu sa Denver Nagetsima 2023. godine, a po svemu sudeći, nije preterano povezan sa nagradom koju je dobio. Kako je sam izjavio, on ne bi imao nikakav problem da u slučaju finansijske nužde proda svoj šampionski… »
Ne znači mu prsten sa Denverom: Šta će mi? Prodao bih ga za siću

Ne znači mu prsten sa Denverom: Šta će mi? Prodao bih ga za siću

Sport klub pre 1 dan
Bivši košarkaš Denvera Majkl Porter Džunior rekao je da mu prsten osvojen 2023. godine ne znači ništa - naravno, samo materijalno. Predmet koji je dokaz njegovog najvećeg uspeha u karijeri Amerikanac ne smatra naročito vrednim. Za njega, čin osvajanja… »
"Prodao bih šampionski prsten sa Denverom za siću": Nikola Jokić neće verovati šta čuje

"Prodao bih šampionski prsten sa Denverom za siću": Nikola Jokić neće verovati šta čuje

Mondo pre 1 dan
Nekadašnji saigrač Nikole Jokića, Majkl Porter Džunior kaže da mu šampionski prsten sa Denver Nagetsima iz 2023. godine ništa ne znači. Naravno, misli na materijalnu vrednost, pošto je ovo najveći uspeh koji je ostvario u svojoj karijeri i on se ne meri… »

Vesti dana »