Povezane vesti

SAD je i potvrđeno! On će biti deo žirija Zvezda Granda! Od septembra promene u takmičenju: "Ugovorom sam vezan da..."

SAD je i potvrđeno! On će biti deo žirija Zvezda Granda! Od septembra promene u takmičenju: "Ugovorom sam vezan da..."

Kurir pre 4 sati
Roker Đorđe David otkrio je da li će biti deo nove sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda, čime je stavio tačku na nagađanja o svom daljem angažmanu u ovom šou-programu. Dok je govorio o planovima za novu sezonu, pomenuo je i čuveno muzičko… »
“Zaobilaze me zbog klanova i kompleksa” Đorđe David o promenama u Zvezdama Granda, ćerki i saradnji sa Bred Pitom: “Zvao sam…

“Zaobilaze me zbog klanova i kompleksa” Đorđe David o promenama u Zvezdama Granda, ćerki i saradnji sa Bred Pitom: “Zvao sam…

Blic pre 5 sati
Đorđe David se vraća glumi kroz ulogu u seriji 'Nasledstvo', gde mu je saradnja sa koleginicom Danicom Ristovski posebno značajna. Potvrđuje svoj ostanak u žiriju 'Zvezde Granda' i najavljuje burnu radnu sezonu i muzičke projekte sa bendom. U velikom… »
Potvrđeno - on će biti deo žirija Zvezda Granda! Od septembra promene u takmičenju: "Ugovorom sam vezan da..."

Potvrđeno - on će biti deo žirija Zvezda Granda! Od septembra promene u takmičenju: "Ugovorom sam vezan da..."

Telegraf pre 4 sati
Roker Đorđe David progovorio je o povratku glumi, pa zatim otkrio da li će biti deo nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali i o klanovima na estradi. Za početak je otkrio o kakvoj će se ulozi naći i gde ćemo moći da ga gledamo. - Radi se o… »

Vesti dana »