Povezane vesti
Ovo je istina o vereniku Jovane Jeremić: Ima tri biznisa, zarađuje mnogo - otkriveno i zašto ga zovu tigar
Telegraf pre 23 dana
Verenik Jovane Jeremić, Miloš Stojanović, poznatiji kao Tigar, otkrio je kako je dobio nadimak po kom ga danas svi znaju. Bokser kaže da je za to zaslužan njegov dobar prijatelj. - Moj dobri prijatelj je jednom prilikom rekao "Samo ljuti tigar može lava… »
Evo kako je Jovanin verenik dobio nadimak Tigar: Otkriveno ko je kumovao imenu koje nosi već godinama
Mondo pre 22 dana
Pred predstojeće venčanje sa Jovanom Jeremić, Miloš Stojanović je otkrio detalje iz svog života i objasnio kako je dobio nadimak Tigar. Poznati MMA borac istakao je da je za njegov prepoznatljivi alias zaslužan dobar prijatelj. "Moj dobri prijatelj je… »
Ovo je istina o nadimku verenika Jovane Jeremić Za sve je zaslužan on: "Od tad je ostalo Tigar"
Blic pre 22 dana
Miloš Stojanović, poznat kao Tigar, dobio je nadimak zahvaljujući svom prijatelju koji je rekao da samo tigar može pobediti lava. Tigar je otkrio da je završio samo osnovnu školu redovno, dok je srednju školu završio vanredno zbog intenzivnih treninga… »
Vesti dana »
"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice
Telegraf pre 57 minutajoš 9 povezanih
"Krišom sam potpisao ugovor" On se nije pojavljivao na snimanju profila: "Sve se desilo u poslednji čas"
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana