Povezane vesti
Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Lukom Dončićem: Evo šta zapravo stoji iza priča o njima
Mondo pre 22 dana
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica otkrila je da priželjkuje da jednog dana sebi priušti nekretninu u Crnoj Gori. "Volela bih, to mi je stvarno želja, da imam pogled na more, da nema nikoga okolo, da bude veliki plac, da bude na nekoj visini i da… »
Poznata pevačica se podvrgla bolnom estetskom zahvatu. Sad otkrila: "Radila sam ih pre mnogo godina, više nisu lepe"
Blic pre 22 dana
Breskvica je odlučila da ukloni tetovaže jer joj se više ne dopadaju i smatra da nisu imale posebno značenje. Proces uklanjanja tetovaža traje dugo i bolan je, pa je za sada ostavila samo jednu na stomaku. Anđela Ignjatović Breskvica iskreno je… »
Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Dončićem! Progovorila i o bolnom estetskom zahvatu kojem se podvrgla: Radila sam…
Kurir pre 22 dana
Anđela Ignjatović Breskvica iskreno je progovorila o temama koje već mesecima intrigiraju javnost. Pevačica je otkrila pravi razlog zbog kojeg je odlučila da ukloni tetovaže sa svog tela, prokomentarisala navodnu romansu sa košarkašem Lukom Dončićem, ali… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 23 povezane
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Požar na Suvoj planini još aktivan, tri helikoptera MUP uključuju se u gašenje
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 13 povezanih
Otvorena birališta u nemačkoj oblasti Saksoniji-Anhaltu, na vlast može da dođe krajnja desnica
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih