Povezane vesti

Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Lukom Dončićem: Evo šta zapravo stoji iza priča o njima

Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Lukom Dončićem: Evo šta zapravo stoji iza priča o njima

Mondo pre 2 sata
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica otkrila je da priželjkuje da jednog dana sebi priušti nekretninu u Crnoj Gori. "Volela bih, to mi je stvarno želja, da imam pogled na more, da nema nikoga okolo, da bude veliki plac, da bude na nekoj visini i da… »
Poznata pevačica se podvrgla bolnom estetskom zahvatu. Sad otkrila: "Radila sam ih pre mnogo godina, više nisu lepe"

Poznata pevačica se podvrgla bolnom estetskom zahvatu. Sad otkrila: "Radila sam ih pre mnogo godina, više nisu lepe"

Blic pre 4 sati
Breskvica je odlučila da ukloni tetovaže jer joj se više ne dopadaju i smatra da nisu imale posebno značenje. Proces uklanjanja tetovaža traje dugo i bolan je, pa je za sada ostavila samo jednu na stomaku. Anđela Ignjatović Breskvica iskreno je… »
Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Dončićem! Progovorila i o bolnom estetskom zahvatu kojem se podvrgla: Radila sam…

Breskvica konačno otkrila istinu o aferi sa Dončićem! Progovorila i o bolnom estetskom zahvatu kojem se podvrgla: Radila sam…

Kurir pre 3 sata
Anđela Ignjatović Breskvica iskreno je progovorila o temama koje već mesecima intrigiraju javnost. Pevačica je otkrila pravi razlog zbog kojeg je odlučila da ukloni tetovaže sa svog tela, prokomentarisala navodnu romansu sa košarkašem Lukom Dončićem, ali… »

Vesti dana »