Povezane vesti
"Nasmejani ubica" priznao strašan zločin: I pored velikog preokreta i dalje ima veliki broj obožavalaca!
Telegraf pre 1 dan
Luiđi Manđone je u petak priznao krivicu po federalnim optužbama za proganjanje, čime je doveo u pitanje odvojeno suđenje za ubistvo pred državnim sudom, zakazano za sledeći mesec zbog ubistva generalnog direktora kompanije UnitedHealtcare Brajana… »
"Nasmejani ubica" priznao krivicu: Za obe tačke optužnice predviđena doživotna robija
Kurir pre 8 sati
Luiđi Manđionedanas je pred federalnim sudom na Menhetnu priznao krivicu po dve optužnice za proganjanje u vezi sa ubistvom direktora zdravstvenog osiguranja Brajana Tompsona2024. godine, objavio je Njujork tajms. Manđione (28) nije optužen za ubistvo u… »
Luiđi Manđone priznao krivicu za ubistvo direktora kompanije United Healthcare: "Znao sam da je protivzakonito"
Newsmax Balkans pre 7 sati
Luiđi Manđone priznao je krivicu po federalnim optužbama za proganjanje u vezi sa ubistvom Brajana Tompsona, izvršnog direktora kompanije United Healthcare. "Pucao sam u gospodina Tompsona i on je preminuo. Znao sam da je ono što radim protivzakonito"… »
Luiđi Manđone priznao krivicu
B92 pre 8 sati
Luiđi Manđone (28) danas je pred saveznim sudom na Menhetnu priznao krivicu po saveznim optužbama za uhođenje koje je rezultiralo smrću izvršnog direktora kompanije Junajted heltker Brajana Tompsona, rekavši da je znao da je ono što radi protivzakonito… »
Manđone priznao da je ubio direktora američkog „Junajted HeltKera”
Politika pre 8 sati
Manđone je priznao krivicu pred saveznim sudom na Menhetnu. Amerikanac Luiđi Manđone je danas pred saveznim sudom na Menhetnu priznao krivicu po optužbama za uhođenje koje su dovele do smrti direktora američkog „Junajted HeltKera” Brajana Tompsona 2024… »
Vesti dana »
Milivojević u Valjevu: Studentski protesti nisu nasilni, nasilje izaziva Vučićev režim (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Nagla popularnost predsednika Mađarske: Baka već sad omiljeniji nego što je njegov prethodnik ikada bio
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
MUP objavio procenu broja okupljenih na protestu u Valjevu, privedeno 11 osoba zbog oružja i ličnih karata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane