Povezane vesti
"Platite pravo da budete nevaspitane džukele": Dušica žestoko uzvratila nakon stravičnih uvreda zbog nosa
Mondo pre 21 sat
Zbog deformacije nastale nakon prethodnog hirurškog zahvata, poznata voditeljka Dušica Jakovljević primorana je na novu intervenciju. Ona se već mesecima suočava sa komentarima na račun svog izgleda, ali ne krije da uskoro odlazi na ponovnu operaciju… »
"Nevaspitane džukele koje me vređate" Voditeljku Pinka uništila na mrežama, ona hitno reagovala na prozivke: "Rugate mi se i…
Kurir pre 22 sata
Voditeljka Dušica Jakovljević mesecima unazad susreće se sa negativnim komentarima zbog izgleda svog nosa. Ona je i sama rekla da je došlo do deformiteta nakon operacije zbog čega će imati još jednu intervenciju. Dušica se sada oglasila i odgovorila na… »
"Nevaspitane džukele koje me vređate" Našu voditeljku urnisali na mrežama, ona više nije htela da ćuti na prozivke: "Rugate mi…
Blic pre 22 sata
Prvi pokušaj korekcije nosa nije uspeo pa se njen nos urušio sa jedne strane tokom zarastanja. Najavila je novu operaciju, a ako ni ta ne uspe, postoji mogućnost i treće intervencije radi potpunog rešavanja problema. Voditeljka Dušica Jakovljević… »
Vesti dana »
Ambasada Srbije: Nema povređenih u nezgodi kod Panagyurishtea
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
"Ljudi su panično trčali na sve strane": Zbog zemljotresa u Indoneziji 2.000 ljudi premešteno u privremena skloništa
N1 Info pre 1 satjoš 61 povezana