Povezane vesti
"Srpkinja mi spasila život" Ispovest Izabele iz epicentra požara u Omišu: "Čulo se kako ljudi, vrište... Sedela sam na terasi…
Kurir pre 23 dana
Katastrofalni požar koji je pogodio Omiš i okolinu, a u kojem je do sada, kako je zvanično potvrđeno, jedna osoba nastradala a sedam povređeno, uz ogromnu materijalnu štetu koja tek treba da bude procenjena, iznedrio je i heroje. O jednom od takvih… »
"Srpkinja mi je spasila život!" Neverovatna priča iz Hrvatske: Požar kod Omiša iznedrio još jednog heroja!
Telegraf pre 23 dana
Katastrofalni požar koji je pogodio Omiš i okolinu, a u kojem je do sada, kako je zvanično potvrđeno, jedna osoba nastradala a sedam povređeno, uz ogromnu materijalnu štetu koja tek treba da bude procenjena, iznedrio je i heroje. O jednom od takvih… »
Vesti dana »
Opozicija različito o Mladiću: Jedni na sahrani, drugi smatraju da su počasti sramota
Serbian News Media pre 44 minutajoš 46 povezanih
Vatrena stihija guta Devojački grob na Suvoj planini i Rudnu glavu kod Majdanpeka, u Deliblatskoj peščari se brani Devojački bunar: "Vatra se širi nepredvidivo"
Blic pre 2 satajoš 39 povezanih
I ZATVORENICI DOBIJAJU 6.000 DINARA: Ne moraju da se prijavljuju, novac stiže automatski
Ozon pre 14 minutajoš 92 povezane
Za tri sata poginula četvorica motociklista, policija apeluje
Bujanovačke pre 2 satajoš 36 povezanih