Povezane vesti

Imobile se spremao za sezonu, pa - završio karijeru VIDEO

Imobile se spremao za sezonu, pa - završio karijeru VIDEO

B92 pre 14 sati
Italijanski napadač Ćiro Imobile odlučio je da u 36. godini završi profesionalnu karijeru, i to neposredno pred početak nove sezone. Njegov odlazak u penziju potvrdio je francuski klub Pariz, sa kojim je imao ugovor do leta 2027. godine. Imobile iza sebe… »
Jedan od najlegendarnijih fudbalera završio karijeru

Jedan od najlegendarnijih fudbalera završio karijeru

Nova pre 16 sati
Ćiro Imobile, legendarni italijanski fudbaler, objavio je odluku da se povlači iz profesionalnog fudbala. Tridesetšestogodišnji Ćiro Imobile e raskinuo ugovor sa Parizom, gde je došao iz Bolonje, i nakon toga završio karijeru. Ima status jednog od… »
Ćiro Imobile završio karijeru: Težak trenutak za mene, ali potreban sam porodici

Ćiro Imobile završio karijeru: Težak trenutak za mene, ali potreban sam porodici

RTS pre 16 sati
Italijanski fudbaler Ćiro Imobile saopštio je da je završio igračku karijeru. Informaciju je potvrdio francuski klub Pariz, čiji je dres Imobile nosio od februara, dok je imao ugovor do kraja sezone. Pariz je na društvenim mrežama objavio snimak… »
Ćiro Imobile završio karijeru

Ćiro Imobile završio karijeru

Telegraf pre 17 sati
Ćiro Imobile odlučio je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru. Iskusni italijanski napadač raskinuo je ugovor sa Parizom, za koji je nastupao nakon što je tokom zimskog prelaznog roka stigao iz Bolonje. Vest je potvrdio i francuski klub, koji se od… »
Objavio kraj karijere: Šampion Evrope okačio "kopačke o klin"!

Objavio kraj karijere: Šampion Evrope okačio "kopačke o klin"!

Večernje novosti pre 16 sati
Italijanski fudbaler Ćiro Imobile saopštio je večeras da je završio igračku karijeru. Photo: A2824 Franz-Peter Tschauner / DPA / Profimedia Ovu informaciju je potvrdio fudbalski klub Pariz za koji je od februara igrao Imobile. On je imao ugovor sa… »
Šampion Evrope iz 2020. iznenada završio karijeru

Šampion Evrope iz 2020. iznenada završio karijeru

Sport klub pre 17 sati
Ćiro Imobile odlučio je da u 36. godini završi igračku karijeru. Iskusni italijanski napadač emotivno je saopštio odluku saigračima iz Pariza i objasnio da je došlo vreme da se posveti porodici i novim životnim projektima. Napadač rođen u Tore Anuncijati… »

Vesti dana »