Povezane vesti
"Mama, rugaju mi se dečaci u parku..." Despot na meti vršnjaka zbog problema sa nepcem i govorom: "Uzvikuju mi: 'Vanzemaljski…
Blic pre 6 dana
Zbog svoje različitosti često je meta podsmeha i nerazumevanja među vršnjacima Despot je veseo i druželjubiv dečak koji se suočava sa problemom nepca, što otežava njegov govor Despot je veseo, razigran i ljubazan dečak, uvek spreman za igru i druženje… »
Rugaju mi se mama, zezaju me Mali Despot na meti vršnjaka zbog rascepa usne: Majka uputila apel koji lomi srce
Telegraf pre 6 dana
Despot Nojković je veseo, razigran i ljubazan dečak, uvek spreman za igru. Nikada nikome nije uputio ružnu reč, a kamoli bio agresivan. Ipak, zbog urođene mane, rascepa nepca, suočava se sa stravičnim vršnjačkim nasiljem. Ovo je priča o Despotu, ali i o… »
Vesti dana »
EUalajv: Ruska misija za borbu protiv požara u Srbiji stavila Rusiju u neprijatan položaj
Serbian News Media pre 2 satajoš 109 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Još je vembanjama mali za Jokića! Brutalni kapiten vodio Srbiju do dramatične pobede nad Francuzima! (video)
Večernje novosti pre 49 minutajoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 99 povezanih