Povezane vesti

Asmin se uselio kod Maje, pa opleo po svojim roditeljima zbog Stanije i Aneli: "Kao da su se popi*ali po meni"

Asmin se uselio kod Maje, pa opleo po svojim roditeljima zbog Stanije i Aneli: "Kao da su se popi*ali po meni"

Telegraf pre 4 sati
Rijaliti igrači Asmin Durdžić i Maja Marinković govorili su o odnosu sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem. Njih dvoje su istakli da preko nekih stvari i dalje nisu spremni da pređu. - Kad sam video da su zagrlili Daču i Kačavendu, tu sam… »
"Bio sam stvarno razočaran i šokiran": Asmin jedno ne može da oprosti roditeljima, isplivala istina o odnosu

"Bio sam stvarno razočaran i šokiran": Asmin jedno ne može da oprosti roditeljima, isplivala istina o odnosu

Mondo pre 4 sati
Asmin Durdžić i Maja Marinković govorili su o odnosu sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem. Njih dvoje su istakli da preko nekih stvari nisu spremni da pređu. "Kad sam video da su zagrlili Daču i Kačavendu, tu sam bio stvarno razočaran i… »
"Stvarno sam se razočarao kad sam video to..." Asmin otkrio šta su mu roditelji priredili, jedno ne može Mevlidi i Mustafi da…

"Stvarno sam se razočarao kad sam video to..." Asmin otkrio šta su mu roditelji priredili, jedno ne može Mevlidi i Mustafi da…

Kurir pre 3 sata
Asmin Durdžić i Maja Marinković govorili su o odnosu sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem. Njih dvoje su istakli da preko nekih stvari nisu spremni da pređu. - Kad sam video da su zagrlili Daču i Kačavendu, tu sam bio stvarno razočaran i… »
"To nije normalno" Asmin pobesneo zbog postupka Mustafe i Mevlide, roditeljima ovo ne može da oprosti: Maja se odmah umešala

"To nije normalno" Asmin pobesneo zbog postupka Mustafe i Mevlide, roditeljima ovo ne može da oprosti: Maja se odmah umešala

Blic pre 3 sata
Asmin Durdžić i Maja Marinković govorili su o odnosu sa njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem. Oni su rekli da ne mogu da pređu preko nekih reči i postupaka, te da ne planiraju pomirenje. Asmin kaže da je razočaran ponašanjem roditelja. -… »

Vesti dana »