Povezane vesti
"Kristijan je optužio veterinara, pa je otišao u manastir" Bolna ispovest Kristine Spalević: Izgubila sam mleko, uzeto mi je…
Kurir pre 22 dana
Bivša zadrugarka Kristina Spalević prijavila je Kristijana Golubovića za nasilje, a jeziv snimak koji je objavila na kojem on maltretira njihovog psa digao je čitavu javnost na noge. Ona se sada dotakla teškog perioda nakon porođaja kada se jeziv događaj… »
"Izgubila sam mleko!" Kristina o Kristijanu i paklu kroz koji je prošla: "Uzeto mi je što sam najviše volela"
Telegraf pre 22 dana
Bivša zadrugarka Kristina Spalević prijavila je Kristijana Golubovića za nasilje, a jeziv snimak koji je objavila na kojem on maltretira njihovog psa digao je čitavu javnost na noge. Ona se sada dotakla teškog perioda koji je preživela nakon porođaja… »
"Izgubila sam mleko, uzeto mi je nešto što sam najviše volela" Kristina Spalević kroz suze o monstruoznom ubistvu psa…
Blic pre 22 dana
Kristina je izjavila da je gubitak psa bio posebno traumatičan za nju, te da se tada osećala bespomoćno i izolovano. Incident se dogodio neposredno nakon njenog porođaja, a pas je preminuo dva dana nakon prebijanja. Bivša zadrugarka Kristina Spalević… »
Vesti dana »
Filip Car se vratio u Elitu, a Miljana odmah napravila haos u studiju: Sela mu u krilo, pa oplela po Aneli
Telegraf pre 1 danjoš 34 povezane
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 4 satijoš 38 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 7 satijoš 27 povezanih