Povezane vesti
"Kristijan je optužio veterinara, pa je otišao u manastir" Bolna ispovest Kristine Spalević: Izgubila sam mleko, uzeto mi je…
Kurir pre 4 sati
Bivša zadrugarka Kristina Spalević prijavila je Kristijana Golubovića za nasilje, a jeziv snimak koji je objavila na kojem on maltretira njihovog psa digao je čitavu javnost na noge. Ona se sada dotakla teškog perioda nakon porođaja kada se jeziv događaj… »
"Izgubila sam mleko!" Kristina o Kristijanu i paklu kroz koji je prošla: "Uzeto mi je što sam najviše volela"
Telegraf pre 4 sati
Bivša zadrugarka Kristina Spalević prijavila je Kristijana Golubovića za nasilje, a jeziv snimak koji je objavila na kojem on maltretira njihovog psa digao je čitavu javnost na noge. Ona se sada dotakla teškog perioda koji je preživela nakon porođaja… »
"Izgubila sam mleko, uzeto mi je nešto što sam najviše volela" Kristina Spalević kroz suze o monstruoznom ubistvu psa…
Blic pre 4 sati
Kristina je izjavila da je gubitak psa bio posebno traumatičan za nju, te da se tada osećala bespomoćno i izolovano. Incident se dogodio neposredno nakon njenog porođaja, a pas je preminuo dva dana nakon prebijanja. Bivša zadrugarka Kristina Spalević… »
Vesti dana »
Milivojević u Valjevu: Studentski protesti nisu nasilni, nasilje izaziva Vučićev režim (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Novi predsednik Mađarske Andraš Baka već sada popularniji nego što je njegov prethodnik Tamaš Šuljok ikada bio: Šta je sve pokazalo istraživanje?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
MUP objavio procenu broja okupljenih na protestu u Valjevu, privedeno 11 osoba zbog oružja i ličnih karata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane