Povezane vesti
Vatra ostavila pustoš u hrvatskom Omišu, u Srbiji aktivna 32 požara
Danas 15.08.2026
Na više mesta na Balkanu traje velika borba sa požarima, a najgore je bilo u popularnom turističkom mestu na Halkidikiju u Grčkoj i u Dalmaciji, u Hrvatskoj. U velikom požaru u hrvatskom Omišu, poznatom turističkom gradu na ušću reke Cetine u Jadransko… »
Vatra ostavila pustoš u hrvatskom Omišu – pronađeno jedno telo, osmoro ljudi se bori za život
Danas 14.08.2026
Na više mesta na Balkanu traje velika borba sa požarima, a najgore je bilo u popularnom turističkom mestu na Halkidikiju u Grčkoj i u Dalmaciji, u Hrvatskoj. U velikom požaru u hrvatskom Omišu, poznatom turističkom gradu na ušću reke Cetine u Jadransko… »
Vatra ostavila pustoš u hrvatskom Omišu – pronađeno jedno telo, osmoro se bori za život
Danas 14.08.2026
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 13 minutajoš 102 povezane
Vučić: Odbranićemo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada
Nova pre 33 minutajoš 23 povezane
Visok pritisak može da vodi ka srčanoj slabosti: Prof. dr Jorde otkriva kada bi trebalo proveriti i genetiku
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 8 povezanih