Povezane vesti
PRVU INTERVENCIJU IMALA SA 19 GODINA Jovana Jeremić ugradila silikone: „Minijaturna sam, ali sam bomba!“
Svet & Skandal pre 4 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja silikona u grudi, a oporavak je i dalje u toku. Ona je jednom prilikom otkrila i šta je sve korigovala na sebi. Svoju prvu estetsku korekciju voditeljka je imala još kao tinejdžerka, sa samo 19… »
Šta je sve operisala Jovana Jeremić: Sada joj ugradili 425 kubika, a prvu intervenciju imala sa 19
Mondo pre 7 sati
Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da poveća veličinu grudi pred svadbu sa verenikom Milošem Stojanovićem Tigrom, a iako je oporavak i dalje u toku, ona se redovno oglašava na mrežama. Pogledajte i kako je izgledala tik nakon operacije: "Moje grudi su… »
Prvu operaciju imala nakon punoletstva: Ugradila silikone, a evo šta je sve na sebi radila Jovana "Bomba sam"
Telegraf pre 6 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja silikona u grudi, a oporavak je i dalje u toku. Ona je jednom prilikom otkrila i šta je sve korigovala na sebi. Svoju prvu estetsku korekciju voditeljka je imala još kao tinejdžerka, sa samo 19… »
Prvu intervenciju imala sa 19 godina: Jovana Jeremić ugradila silikone u grudi, a evo koje estetske korekcije je radila…
Blic pre 7 sati
Nos je korigovala botoksom zbog male kvržice, ali sa korekcijom obrva nije u potpunosti zadovoljna. Jovana ističe da nema komplekse zbog svoje visine i težine – visoka je 163 cm i teška 52 kg. Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja… »
"Priprema za novi početak" Oglasio se Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić, pa je poslao jaku poruku
Telegraf pre 9 sati
Bokser Miloš Stojanović Tigar nedavno je zaprosio voditeljku Jovanu Jeremić koja se trenutno nalazi u bolnici nakon operacije grudi. Iako on nije pored nje, pruža joj svesrdnu poruku o čemu je Jovana govorila. Sada se on oglasio snažnom porukom na… »
"Priprema za novi početak" Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić poslao snažnu poruku: Voditeljka se odmah oglasila
Blic pre 9 sati
Jovana je izjavila da se dobro oseća nakon operacije, ali je naglasila da oporavak nije lak i da je postupak zahtevan. Ona je objasnila da je operaciju radila zbog sebe, osuđujući predrasude okoline prema ženama koje se odluče na estetske zahvate. Bokser… »
Vesti dana »
Srbi iz prevrnutog autobusa u Bugarskoj krenuli za Srbiju: Pojavili se i strašni snimci sa mesta nesreće (video)
Mondo pre 40 minutajoš 23 povezane
Peter Mađar: Radovi na podvodnoj brani na Dunavu su trka sa vremenom
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana