Povezane vesti

PRVU INTERVENCIJU IMALA SA 19 GODINA Jovana Jeremić ugradila silikone: „Minijaturna sam, ali sam bomba!“

PRVU INTERVENCIJU IMALA SA 19 GODINA Jovana Jeremić ugradila silikone: „Minijaturna sam, ali sam bomba!“

Svet & Skandal pre 4 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja silikona u grudi, a oporavak je i dalje u toku. Ona je jednom prilikom otkrila i šta je sve korigovala na sebi. Svoju prvu estetsku korekciju voditeljka je imala još kao tinejdžerka, sa samo 19… »
Šta je sve operisala Jovana Jeremić: Sada joj ugradili 425 kubika, a prvu intervenciju imala sa 19

Šta je sve operisala Jovana Jeremić: Sada joj ugradili 425 kubika, a prvu intervenciju imala sa 19

Mondo pre 7 sati
Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da poveća veličinu grudi pred svadbu sa verenikom Milošem Stojanovićem Tigrom, a iako je oporavak i dalje u toku, ona se redovno oglašava na mrežama. Pogledajte i kako je izgledala tik nakon operacije: "Moje grudi su… »
Prvu operaciju imala nakon punoletstva: Ugradila silikone, a evo šta je sve na sebi radila Jovana "Bomba sam"

Prvu operaciju imala nakon punoletstva: Ugradila silikone, a evo šta je sve na sebi radila Jovana "Bomba sam"

Telegraf pre 6 sati
Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja silikona u grudi, a oporavak je i dalje u toku. Ona je jednom prilikom otkrila i šta je sve korigovala na sebi. Svoju prvu estetsku korekciju voditeljka je imala još kao tinejdžerka, sa samo 19… »
Prvu intervenciju imala sa 19 godina: Jovana Jeremić ugradila silikone u grudi, a evo koje estetske korekcije je radila…

Prvu intervenciju imala sa 19 godina: Jovana Jeremić ugradila silikone u grudi, a evo koje estetske korekcije je radila…

Blic pre 7 sati
Nos je korigovala botoksom zbog male kvržice, ali sa korekcijom obrva nije u potpunosti zadovoljna. Jovana ističe da nema komplekse zbog svoje visine i težine – visoka je 163 cm i teška 52 kg. Voditeljka Jovana Jeremić se podvrgla operaciji ugradnja… »
"Priprema za novi početak" Oglasio se Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić, pa je poslao jaku poruku

"Priprema za novi početak" Oglasio se Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić, pa je poslao jaku poruku

Telegraf pre 9 sati
Bokser Miloš Stojanović Tigar nedavno je zaprosio voditeljku Jovanu Jeremić koja se trenutno nalazi u bolnici nakon operacije grudi. Iako on nije pored nje, pruža joj svesrdnu poruku o čemu je Jovana govorila. Sada se on oglasio snažnom porukom na… »
"Priprema za novi početak" Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić poslao snažnu poruku: Voditeljka se odmah oglasila

"Priprema za novi početak" Tigar pred svadbu sa Jovanom Jeremić poslao snažnu poruku: Voditeljka se odmah oglasila

Blic pre 9 sati
Jovana je izjavila da se dobro oseća nakon operacije, ali je naglasila da oporavak nije lak i da je postupak zahtevan. Ona je objasnila da je operaciju radila zbog sebe, osuđujući predrasude okoline prema ženama koje se odluče na estetske zahvate. Bokser… »

Vesti dana »