Povezane vesti
Čuka na ruci od 26.000 €, gradom se voza u kolima od 220.000 €! Ćaletov sin više ne arči očeve pare, evo kako zarađuje brdo…
Kurir pre 1 dan
Nikola Keljanović, široj javnosti poznat kao “ Ćaletov sin”, na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda njegov život. On je sada podelio fotografiju iz skupocenog automobila i pokrenuo lavinu komentara. Nikola je uslikao ruku na volanu, a dok mu se oko… »
"Ćaletov sin" koji je lomio usred Beograda se hvali da je sve sam zaradio: Vozi auto od 220.000, ali ovo ne spominje
Mondo pre 18 sati
Nikola Keljanović, široj javnosti poznat kao "Ćaletov sin", često se hvali na društvenim mrežama životom na visokoj nozi. Od izlazaka u preskupe restorane, preko "besnih" automobila koje menja kao čarape, pa sve do luksuznih putovanja, "Ćaletov sin" nema… »
Vozi auto od: 220.000 evra, a na ruci zlatni roleks Najbahatiji sin na Balkanu se kupa u luksuzu, a tvrdi da je sve sam…
Blic pre 20 sati
Keljanović je priznao da je pao treću godinu srednje škole, ali je kasnije školu završio vanredno. Tvrdio je da ne zavisi više od oca i da sam zarađuje novac putem svog sajta. Nikola Keljanović, široj javnosti poznat kao “Ćaletov sin”, na društvenim… »
Vesti dana »
Novak izgubio i nije izdržao užas Sinsinatija, bolan poraz pred US Open
Nova pre 1 danjoš 50 povezanih