Povezane vesti

Policija i tužilaštvo i dalje ćute o čoveku koji se kamionom zaleteo na studente

Policija i tužilaštvo i dalje ćute o čoveku koji se kamionom zaleteo na studente

Vreme pre 5 sati
Muškarac koji je upravljao kamionom predstavio se kao vlasnik firme „Žabac“. Student Jovan Milovac, koji je 12. avgusta stao pred kamion koji se tada zaleteo prema štandu studentskog pokreta u Kupinovu, izjavio je u subotu da do sada nije bilo reakcije… »
Student na kojeg se zaleteo kamion "Srbija pobeđuje" u Kupinovu: Niko me nije kontaktirao iz policije

Student na kojeg se zaleteo kamion "Srbija pobeđuje" u Kupinovu: Niko me nije kontaktirao iz policije

Radio 021 pre 6 sati
Student Jovan Milovac, koji je 12. avgusta stao pred kamion koji se tada zaleteo prema štandu studentskog pokreta u Kupinovu, izjavio je FoNetu da do sada nije bilo reakcije nadležnih institucija. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Dodaje da nije… »
Student na kojeg se zaleteo kamion sa natpisom "Srbija pobeđuje": Niko iz policije i tužilaštva me do sada nije kontaktirao

Student na kojeg se zaleteo kamion sa natpisom "Srbija pobeđuje": Niko iz policije i tužilaštva me do sada nije kontaktirao

N1 Info pre 6 sati
Student Jovan Milovac, koji je 12. avgusta stao pred kamion koji se tada zaleteo prema štandu studentskog pokreta u Kupinovu, izjavio je FoNetu da do sada nije bilo reakcije nadležnih institucija i da nije dobio poziv iz policije ili tužilaštva povodom… »

Vesti dana »