Povezane vesti

Niš, moj grad: Jednokratna pomoć od 20.000 dinara za roditelje osnovaca nije rešenje - već siguran posao

Niš, moj grad: Jednokratna pomoć od 20.000 dinara za roditelje osnovaca nije rešenje - već siguran posao

N1 Info pre 7 sati
Jednokratna pomoć od 20.000 dinara niškim osnovcima je dobrodošla mera koja će roditeljima olakšati deo troškova pred početak školske godine, ali ne može biti zamena za dugoročnu ekonomsku sigurnost porodica, ocenio je danas kopredsednik Grupe građana… »
Stanković: Jednokratna pomoć nije rešenje, roditeljima su potrebni sigurni poslovi i pristojne plate

Stanković: Jednokratna pomoć nije rešenje, roditeljima su potrebni sigurni poslovi i pristojne plate

Jugmedia pre 7 sati
Jednokratna pomoć od 20.000 dinara za osnovce iz Niša je dobrodošla mera i olakšaće roditeljima deo troškova pred početak školske godine, ali ona ne može biti zamena za dugoročnu ekonomsku sigurnost porodica, ocenio je kopredsednik Grupe građana „Niš… »
Stanković: Dati 20.000 dinara i srednjoškolcima, pomoć porodicama je dobrodošla, ali posao i pristojna plata su trajno rešenje…

Stanković: Dati 20.000 dinara i srednjoškolcima, pomoć porodicama je dobrodošla, ali posao i pristojna plata su trajno rešenje…

Niške vesti pre 7 sati
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković ocenio je da je jednokratna pomoć od 20.000 dinara za niške osnovce dobrodošla mera koja će roditeljima olakšati deo troškova pred početak školske godine, ali da… »

Vesti dana »