Povezane vesti
Kako je izgledala borba sa vatrenom stihijom u Omišu: Vatrogasci snimili dramatične scene požara kamerom na opremi VIDEO
Nova pre 15 sati
Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Trogir objavili su snimak dramatične borbe sa vatrenom stihijom u Omišu, a prizore je zabeležila kamera koja se nalazila na njihovoj vatrogasnoj opremi. Državno tužilaštvo Hrvatske saopštilo je da je požar kod… »
(VIDEO) Požar kod Omiša iz ugla vatrogasca: Kako je izgledala borba s vatrom
N1 Info pre 16 sati
Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Trogir objavili su snimak dramatične borbe sa vatrenom stihijom u Omišu, a prizore je zabeležila kamera koja se nalazila na njihovoj vatrogasnoj opremi. Državno tužilaštvo Hrvatske saopštilo je da je požar kod… »
Vatrogasci objavili snimak iz požara kod Omiša (VIDEO)
Danas pre 22 sata
DVD Trogir je objavio na Jutjubu video snimak gašenja velikog požara koji se proširio iz područja Lokve Rogoznice na Omiš i okolna mesta. Na snimku se vidi kako se požar gasi u neposrednoj blizini kuća, u samom centru požarišta gde je situacija bila… »
"Uzela sam sina i bežala": Hrvatska influenserka o jezivim detaljima požara: "Gorelo je od vrha planine do mora"
Telegraf pre 1 dan
U stravičnom požaru koji je zahvatio Omiš i okolinu, izgorelo je skoro 1.000 hektara zemljišta, nekoliko kuća i automobila, dok je trideset osoba povređeno, a sedmoro se bori za život. Dok se vatrogasci nadljudskim naporima bore sa vatrenom stihijom, na… »
"Uzela sam sina i bežala" Jeziva ispovest influenserke iz Hrvatske o požaru: "Gorelo je od vrha planine do mora, nismo stigli…
Blic pre 1 dan
Hrvatska influenserka Veronika Barišić podelila je potresnu ispovest o noćnom bekstvu iz Omiša sa sinom. Požar se iz male vatre za samo nekoliko sati proširio od Lokve Rogoznice do centra Omiša, zahvativši prostranu oblast od planine do mora. U… »
"Gorelo je pored kuće, uzela sam sina i pobegla": Jeziva ispovest influenserke, vatra guta nebo i zemlju
Mondo pre 1 dan
U vatrenoj stihi koja je zahvatila Omiš izgorelo gotovo hiljadu hektara zemljišta, kao i nekoliko kuća i automobila. U požaru je povređeno trideset osoba koje su zbrinute, dok se sedmoro njih bori za život. Snimci sa požarišta šire se društvenim mrežama… »
„Gorelo je odmah pored kuće, uzela sam sina i beži!“ Jeziva ispovest influenserke: Vatra gutala nebo i zemlju - dramatični…
Kurir pre 1 dan
U vatrenoj stihi koja je zahvatila Omiš izgorelo gotovo hiljadu hektara zemljišta, kao i nekoliko kuća i automobila. U požaru je povređeno trideset osoba koje su zbrinute, dok se sedmoro njih bori za život. Snimci sa požarišta šire se društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih
Protest poljoprivrednika u Aradcu i reakcija resornog ministra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 14 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51, iz ruševina izvučena još četiri tela
RTS pre 27 minutajoš 14 povezanih