Povezane vesti

Haris Džinović ispunio Pulsku arenu pesmom i emocijama (FOTO)

Haris Džinović ispunio Pulsku arenu pesmom i emocijama (FOTO)

Nova pre 23 dana
Više od dva i po sata bezvremenskih hitova Harisa Džinovića uz 19 muzičara, osmočlani gudački ansambl i raspevanu publiku. „Ovo je vrhunac moje dugogodišnje karijere jer pevati u pulskoj Areni je velika privilegija“, poručio je Haris Džinović na početku… »
Kralj meraka zapalio pulsku Arenu! Publika dva i po sata pevala uglas sa Harisom Džinovićem, njegova poruka sve oduševila…

Kralj meraka zapalio pulsku Arenu! Publika dva i po sata pevala uglas sa Harisom Džinovićem, njegova poruka sve oduševila…

Kurir pre 23 dana
Više od dva i po sata bezvremenskih hitova Harisa Džinovića uz 19 muzičara, osmočlani gudački ansambl i raspevanu publiku. „Ovo je vrhunac moje dugogodišnje karijere jer pevati u pulskoj Areni je velika privilegija“, poručio je Haris Džinović na početku… »
Kralj meraka zapalio pulsku Arenu: Publika dva i po sata pevala uglas sa Harisom Džinovićem (foto)

Kralj meraka zapalio pulsku Arenu: Publika dva i po sata pevala uglas sa Harisom Džinovićem (foto)

Večernje novosti pre 23 dana
VIŠE od dva i po sata bezvremenskih hitova Harisa Džinovića uz 19 muzičara, osmočlani gudački ansambl i raspevanu publiku, bilo je sinoć u Pulskoj areni u Puli. Foto: Studio 11 - Ovo je vrhunac moje dugogodišnje karijere jer pevati u pulskoj Areni je… »
Džinović uspeo što je malo kome pošlo za rukom: Hrvati oduševljeni njegovom porukom, zbog ovoga dobio ovacije

Džinović uspeo što je malo kome pošlo za rukom: Hrvati oduševljeni njegovom porukom, zbog ovoga dobio ovacije

Mondo pre 23 dana
Haris Džinović održao je koncert za pamćenje u pulskoj Areni, a više od dva i po sata publika je sa njim uglas pevala bezvremene hitove. "Ovo je vrhunac moje dugogodišnje karijere jer pevati u pulskoj Areni je velika privilegija", poručio je Džinović na… »

Vesti dana »