Povezane vesti
"Da progovorim, bilo bi dosta razvoda": Boki 13 progovorio o porodičnoj drami, pa zapretio estradi
Mondo pre 11 sati
Bojan Jovanovski, poznatiji javnosti kao Boki 13, podelio je svoju emotivnu ispovest u kojoj je potpuno otvorio dušu o privatnom životu, traumama koje vuče iz rane mladosti, ali i šokantnim detaljima o kojima do sada nije javno govorio. Makedonski šoumen… »
"Da progovorim, bilo bi dosta razvoda" Boki 13 otvorio dušu o intimnom životu i ocu: "Zamisli imaš sina jedinca, za kojeg…
Blic pre 12 sati
Ispovest je obuhvatila komplikovane ljubavne i intimne odnose, ali i njegovo zadovoljstvo privatnim životom. Govorio je o besuslovnoj podršci majke i traumatičnom odnosu sa ocem, naglašavajući da i dalje oseća posledice iz prošlosti. Bojan Jovanovski… »
"Kad skinem sve sa sebe, ja sam jedan normalan čovek" Boki 13 o privatnom životu, predrasudama i ljubavnom životu: Da ja…
Kurir pre 13 sati
Boki 13 govorio je o svom životu i iskustvima. Makedonski šoumen otkrio je da želi da snima film i da nije "Reket" jedini projekat koji će govoriti o njegovom liku i delu. Na pitanje da li je ikada spavao sa ženom, Jovanovski je dao detaljan odgovor. -… »