Povezane vesti

"Trebalo je da bude avantura koja mi hrani ego": Goca Tržan otkrila kako je shvatila da je Raša onaj pravi

"Trebalo je da bude avantura koja mi hrani ego": Goca Tržan otkrila kako je shvatila da je Raša onaj pravi

Mondo pre 5 sati
Goca Tržan i Raša Novaković imaju neobično lepu ljubavnu priču, koja u početku nije bila zamišljena tako, bar sa Gocine strane. Pevačica uživa u srećnom braku sa bubnjarem, a nedavno su proslavili godišnjicu ljubavi. Goca se 2011. razvela od Ivana… »
TO JE TREBALO DA BUDE AVANTURA! Goca Tržan sada priznala sve!

TO JE TREBALO DA BUDE AVANTURA! Goca Tržan sada priznala sve!

Svet & Skandal pre 10 sati
Muzičar Radomir Raša Novaković ušao je tiho i iznenada u život poznate pop pevačice Gordane Goce Tržan, a ubrzo joj je postao najveći oslonac i životni partner. Iako u početku nisu planirali dugoročnu vezu, njihova ljubavna priča izrasla je u jedan od… »
"To je trebalo da bude avantura koja će mi nahraniti ego" Nesvakidašnja ljubavna priča Goce i Raše: 14 godina razlike…

"To je trebalo da bude avantura koja će mi nahraniti ego" Nesvakidašnja ljubavna priča Goce i Raše: 14 godina razlike…

Kurir pre 12 sati
Goca Tržan i Raša Novaković imaju neobično lepo ljubavnu priču, koja u početku nije bila zamišljena tako, bar sa Gocine strane. Pevačica uživa u srećnom braku sa bubnjarem, a nedavno su proslavili godišnjicu ljubavi. Goca se 2011. razvela od Ivana… »

Vesti dana »