Povezane vesti
Avi Karabatić konstatovane višestruke povrede Starleta prošla kroz stravično nasilje: "Nagnječeno čelo, hematom na levom oku"…
Blic pre 2 dana
Lekari su joj 10. avgusta 2026. godine dijagnostikovali višestruke površinske povrede glave i druge povrede na licu. Domaćim medijima je dostavila kompletnu medicinsku i pravnu dokumentaciju o incidentu. Ava Karabatić našla se u centru stravičnog… »
"Sigurno bih pobedila jer sam kraljica rijalitija": Ava Karabatić nakon nasilja progovorila o ulasku u Elitu
Mondo pre 2 dana
Ava Karabatić našla se u žiži javnosti nakon što je partnera prijavila za fizičko i psihičko zlostavljanje. Nakon prijave policiji, medijima je prosledila lekarske nalaze i pravne dokumente koji potvrđuju ceo slučaj. U međuvremenu se oglasila i na… »
"Sigurna sam u pobedu u eliti 10" Ava Karabatić se oglasila nakon jezivog nasilja i otkrila nove detalje: Na sigurnom sam
Kurir pre 2 dana
Ava Karabatić dospela je u centar pažnje nakon što je nadležnim organima prijavila da je pretrpela fizičko i psihičko nasilje od strane svog partnera, a sada je domaćim medijima ustupila medicinsku i pravnu dokumentaciju koja, kako se navodi, detaljno… »
Ava Karabatić prijavila dečka za nasilje, sad otkrila nove detalje i pomenula ulazak u Elitu: "Sigurna sam..."
Telegraf pre 2 dana
Starleta Ava Karabatić našla se u centru skandala nakon što je nadležnim organima prijavila da je navodno pretrpela fizičko i psihičko nasilje od strane svog partnera. Ava je sada domaćim medijima ustupila kompletnu medicinsku i pravnu dokumentaciju koja… »
"Na sigurnom sam" Ava Karabatić nakon što ga je prijavila za nasilje, dečka blokirala, pa progovorila o ulasku u "Elitu 10"…
Blic pre 2 dana
Ava Karabatić je prijavila policiji da je bila žrtva fizičkog i psihičkog nasilja od strane partnera. Na Instagramu je objavila da je na sigurnom i da je bivšeg partnera svuda blokirala. Ava Karabatić našla se u centru skandala nakon što je nadležnim… »
Vesti dana »
Velika havarija u Hercegovačkoj: Pukla cijev kojom voda sa Pazarišta stiže do postrojenja za prečišćavanje (VIDEO)
Sandžak press pre 3 satajoš 1 povezana