Povezane vesti
"Primam jake injekcije, morao sam da obrijem glavu" Folker sav u ranama, napustio grad zbog velikog problema
Telegraf pre 7 sati
Pevač Hasan Dudić već neko vreme provodi van Beograda, a sad je otkrio da je zbog zdravstvenog problema bio primoran da napusti gradsko okruženje i pronađe način da zdravije živi. Problemi koji već dugo ima toliko su se pogoršali da zbog njih nije smeo… »
"Ceo sam u ranama, obrijao sam glavu": Hasan Dudić napustio Beograd zbog zdravstvenih problema, izneo detalje
Mondo pre 7 sati
Pevač narodne muzike Hasan Dudić već neko vreme je van Beograda, a sada je otkrio da je zbog zdravstvenog problema bio primoran da napusti gradsku vrevu i pronađe način da zdravije živi. Problemi koje već dugo ima sa alergijama toliko su se pogoršali da… »
"Ceo sam u ranama! Obrijao sam glavu, narod ovo ni ne zna" Hasan Dudić napustio Beograd zbog velikog problema: "Ne znam kad ću…
Blic pre 10 sati
Zbog psorijaze imao je bolne rane po telu, prima jake injekcije i nije smeo da se skine na plaži. Bolesti kože ima nasledno i svakog meseca ide na terapiju kako bi ublažio simptome. Folk pevač Hasan Dudić već neko vreme je van Beograda, a sad je otkrio… »
"CEO sam u ranama" Hasan Dudić napustio Beograd zbog problema: Morao sam da obrijem glavu
Kurir pre 9 sati
Folk pevač Hasan Dudić već neko vreme ne boravi u Beogradu, a sada je otkrio da je zbog zdravstvenih problema bio primoran da napusti grad i promeni način života. Tegobe sa kojima se duže vreme suočava u međuvremenu su se pogoršale, toliko da je morao da… »
Vesti dana »
Đoković eliminisan sa mastersa u Sinsinatiju, pozlilo mu na terenu
Politika pre 2 satajoš 3 povezane
Vlada: U Srbiji aktivno 39 požara na otvorenom, u Deliblatskoj peščari izgorelo 3.000 hektrara
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vremeplov: Eugen Savojski zauzeo Beograd, izbacio Turke iz severne Srbije
RTV pre 5 satijoš 1 povezana