Povezane vesti
"Primam jake injekcije, morao sam da obrijem glavu" Folker sav u ranama, napustio grad zbog velikog problema
Telegraf pre 23 dana
Pevač Hasan Dudić već neko vreme provodi van Beograda, a sad je otkrio da je zbog zdravstvenog problema bio primoran da napusti gradsko okruženje i pronađe način da zdravije živi. Problemi koji već dugo ima toliko su se pogoršali da zbog njih nije smeo… »
"Ceo sam u ranama, obrijao sam glavu": Hasan Dudić napustio Beograd zbog zdravstvenih problema, izneo detalje
Mondo pre 23 dana
Pevač narodne muzike Hasan Dudić već neko vreme je van Beograda, a sada je otkrio da je zbog zdravstvenog problema bio primoran da napusti gradsku vrevu i pronađe način da zdravije živi. Problemi koje već dugo ima sa alergijama toliko su se pogoršali da… »
"Ceo sam u ranama! Obrijao sam glavu, narod ovo ni ne zna" Hasan Dudić napustio Beograd zbog velikog problema: "Ne znam kad ću…
Blic pre 24 dana
Zbog psorijaze imao je bolne rane po telu, prima jake injekcije i nije smeo da se skine na plaži. Bolesti kože ima nasledno i svakog meseca ide na terapiju kako bi ublažio simptome. Folk pevač Hasan Dudić već neko vreme je van Beograda, a sad je otkrio… »
"CEO sam u ranama" Hasan Dudić napustio Beograd zbog problema: Morao sam da obrijem glavu
Kurir pre 24 dana
Folk pevač Hasan Dudić već neko vreme ne boravi u Beogradu, a sada je otkrio da je zbog zdravstvenih problema bio primoran da napusti grad i promeni način života. Tegobe sa kojima se duže vreme suočava u međuvremenu su se pogoršale, toliko da je morao da… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije ocenilo Konakovićevu odluku kao nekontruktivan potez
Serbian News Media pre 37 minutajoš 37 povezanih
GO SPS odlučio da ta stranka na izborima učestvuje sa JS, SDP Srbije i Zelenima Srbije
Insajder pre 47 minutajoš 22 povezane
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 3 satajoš 21 povezana
Batut: U Srbiji registrovano 37 obolelih od groznice Zapadnog Nila, duplo više nego krajem avgusta
Beta pre 2 satajoš 23 povezane