Povezane vesti

Novak Đoković otkrio: Imam zdravstveni problem koji me muči poslednjih nekoliko godina

Novak Đoković otkrio: Imam zdravstveni problem koji me muči poslednjih nekoliko godina

Dnevnik pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle eliminacije sa mastersa u Sinsinatiju da ima zdravstveni problem koji ga muči poslednjih nekoliko godina. Đoković je u drugom kolu izgubio od Tijaga Agustina Tirantea rezultatom 2:1 (6:2, 4:6, 4:6), a tokom… »
"Nekoliko godina me već to muči": Novak posle pakla u Sinsinatiju konačno otkrio da ima zdravstveni problem

"Nekoliko godina me već to muči": Novak posle pakla u Sinsinatiju konačno otkrio da ima zdravstveni problem

Mondo pre 1 dan
Novak Đoković se oprostio od publike u Sinsinatiju posle samo jednog meča pošto je u drugom kolu izgubio od Tijaga Avgustina Tirantea iz Argentine 2:6, 6:4, 6:4. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu nije mogao da se nosi u drugom sa ekstrenom vrućinom… »
Đoković izgubio od Tirantea u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju

Đoković izgubio od Tirantea u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju

Radio sto plus pre 3 sata
Peti teniser sveta izgubio je posle dva sata i 44 minuta. U prvom setu teniseri su osvajali gemove na svoje servise sve do završnice, kada je Đoković u šestom i osmom gemu oduzeo servis protivniku i poveo u meču. Posle trećeg gema u drugom setu, koji je… »
Đoković eliminisan u drugom kolu Sinsinatija

Đoković eliminisan u drugom kolu Sinsinatija

Radio 021 pre 3 sata
Novak Đoković doživeo je poraz u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. On je izgubio od Tijaga Agustina Tirantea sa 2:1, posle dva sata i 44 minuta igre. Rezultat po setovima bio je 6:2, 4:6, 4:6. Đoković je prvi… »
Novak otkrio da ima zdravstveni problem: Muči me već godinama

Novak otkrio da ima zdravstveni problem: Muči me već godinama

Sport klub pre 2 sata
Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle eliminacije sa ATP Mastersa u Sinsinatiju da mu trenutno ne izgleda verovatno da će i naredne godine igrati na tom turniru. Đoković je završio učešće na u Sinsinatiju u drugom kolu. Bio je ovo… »
Novak zabrinuo sve! Ima zdravstvenih problema, svi se pitaju o čemu je reč!

Novak zabrinuo sve! Ima zdravstvenih problema, svi se pitaju o čemu je reč!

Kurir pre 2 sata
Novak Đoković je doživeo poraz u drugom kolu ATP Mastersa u Sinsinatiju od Tijaga Avgustina Tirantea iz Argentine u tri seta (6:2, 4:6, 4:6), a meč su obeležili pakleni uslovi za igru i ogromna vlažnost vazduha. Zbog toga je Novak Đoković čak i povraćao… »
Reči Novaka koje brinu posle poraza: "Zdravstveni problem koji me muči već godinama..."

Reči Novaka koje brinu posle poraza: "Zdravstveni problem koji me muči već godinama..."

Nova pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, otkrio je kako se osećao nakon poraza od Argentinca Tijaga Augustina Tirantea u 2. kolu mastersa u Sinsinatiju (2:6, 6:4, 6:4). „Pre svega, čestitam protivniku. Iskreno, ovo za mene uopšte nije bio prijatan meč… »
Novak Đoković izgubio meč posle velike drame i problema na terenu

Novak Đoković izgubio meč posle velike drame i problema na terenu

Euronews pre 2 sata
Novak Đoković završio je nastup na Mastersu u Sinsinatiju. Srpski as imao je sjajan početak protiv Tijaga Augusta Tirantea, osvojio prvi set, ali je potom usledila velika drama. Argentinac je uspeo da preokrene meč i slavi sa 2:1. Đoković je odlično… »
Bolan poraz Đokovića: Na startu Sinsinatija Novak uz dosta muke izdržao tri seta

Bolan poraz Đokovića: Na startu Sinsinatija Novak uz dosta muke izdržao tri seta

Dnevnik pre 3 sata
Novak Đoković završio je nastup na Mastersu u Sinsinatiju već u drugom kolu, pošto je posle velike borbe poražen od Argentinca Tijaga Avgustina Tirantea rezultatom 1:2 (6:2, 4:6, 4:6). Srpski as je meč otvorio na najbolji mogući način i bez većih… »
Đoković eliminisan sa Mastersa u Sinsinatiju: Srpski teniser povraćao na terenu, ukazana mu lekarska pomoć

Đoković eliminisan sa Mastersa u Sinsinatiju: Srpski teniser povraćao na terenu, ukazana mu lekarska pomoć

Newsmax Balkans pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je sa mastersa u Sinsinatiju pošto ga je posle velikog preokreta pobedio Argentinac Tijago Agustin Tirante rezultatom 2:1 (2:6, 6:4, 6:4) za dva sata i 44 minuta. Đoković, trostruki šampion Sinsinatija, lako je… »
Đoković priznao: "Imam zdravstveni problem koji me muči godinama" VIDEO

Đoković priznao: "Imam zdravstveni problem koji me muči godinama" VIDEO

B92 pre 2 sata
Novak Đoković završio je učešće na Mastersu u Sinsinatiju već posle prvog meča, a nakon poraza od Tijaga Agustina Tirantea govorio je o zdravstvenom problemu koji ga prati godinama. Đoković, koji je kao nosilac bio slobodan u prvom kolu, izgubio je od 14… »
Evo kako poraz u drugom kolu Sinsinatija utiče na Novaka Đokovića, važno je i zbog US opena

Evo kako poraz u drugom kolu Sinsinatija utiče na Novaka Đokovića, važno je i zbog US opena

Telegraf pre 3 sata
Srpski teniser, Novak Đoković je poražen već u drugom kolu ATP Mastersa u Sinsinatiju od Tijaga Avgustina Tirantea posle meča koji je bio pravi pakao. Povraćao je Srbin, hvatao se za glavu, izdržao do kraja, ali je rival na kraju bio bolji - 6:2, 4:6… »
Novak Đoković zabrinuo sve izjavom posle poraza: "Imam zdravstveni problem, muči me već godinama"

Novak Đoković zabrinuo sve izjavom posle poraza: "Imam zdravstveni problem, muči me već godinama"

Telegraf pre 2 sata
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković doživeo je večeras poraz u drugom kolu ATP Mastersa u Sinsinatiju od Tijaga Avgustina Tirantea iz Argentine u tri seta (6:2, 4:6, 4:6), a meč su obeležili pakleni uslovi za igru i ogromna vlažnost vazduha. Zbog toga… »
Medvedev zabrinuo: "Ne znam da li ću ikada ponovo pronaći unutrašnju vatru"

Medvedev zabrinuo: "Ne znam da li ću ikada ponovo pronaći unutrašnju vatru"

B92 pre 4 sati
Danil Medvedev otvoreno je govorio o problemu koji ne može da reši promenom udarca ili taktike - nedostaje mu glad za pobedama koju je imao u najboljim godinama karijere. Ruski teniser, nekadašnji broj jedan i šampion US opena iz 2021. godine, trenutno… »
Bivši broj 1 Novaku uništio snove, pa za trenera doveo čoveka koji nikada Đokoviću nije uzeo ni set

Bivši broj 1 Novaku uništio snove, pa za trenera doveo čoveka koji nikada Đokoviću nije uzeo ni set

Telegraf pre 12 sati
Danil Medvedev je tokom svoje karijere osvojio samo jedan Grend slem i to kada je Novaku Đokoviću uzeo snove i čuveni "zlatni slem" 2021. godine na US openu. Sada je došlo do velike promene u njegovom taboru i dobio je novog trenera. Ruski teniser će… »

Vesti dana »

Autobus sa srpskim turistima sleteo sa puta u Bugarskoj

Autobus sa srpskim turistima sleteo sa puta u Bugarskoj

Naslovi.ai pre 5 satijoš 33 povezane
U Deliblatskoj peščari izgorelo 3.000 hektara

U Deliblatskoj peščari izgorelo 3.000 hektara

Pravo u centar pre 3 satajoš 24 povezane
Angelina bez medalje, bronza za Mariju Vuković

Angelina bez medalje, bronza za Mariju Vuković

Sport klub pre 2 satajoš 44 povezane