Povezane vesti

Angelina Topić pozitivna i kad je teško, našalila se uz čuvenu Gatuzovu izjavu: "Ponekad je sr**nje"

Angelina Topić pozitivna i kad je teško, našalila se uz čuvenu Gatuzovu izjavu: "Ponekad je sr**nje"

Telegraf pre 8 sati
Angelina Topić nije uspela da dođe do rezultata koji je priželjkivala u finalu Evropskog prvenstva u atletici u Birmingemu, ali je posle svega pokazala da i u teškim trenucima ume da se našali na svoj račun. Mlada srpska atletičarka je nakon takmičenja… »
Angelina Topić ne gubi duh: Ponekad sr*nje

Angelina Topić ne gubi duh: Ponekad sr*nje

Sport klub pre 9 sati
Srpska atletičarka Angelina Topić definitivno nije imala svoje veče u subotu na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Triput je rušila letvicu na 188 centimetara, što je visina koju je u proteklom periodu sa lakoćom savladavala. Utučeno je govorila… »
Završila finale u ranoj fazi: Angelina Topić ostala bez medalje

Završila finale u ranoj fazi: Angelina Topić ostala bez medalje

Danas pre 9 sati
Srpska atletičarka Angelina Topić nije izborila medalju u finalu Evropskog prvenstva u skoku uvis, jer je tri puta oborila letvicu na visini od 1,88. Završila je finale kao dvanaestoplasirana takmičarka. Topić je u Birmingemu tražila svoje treće evropsko… »
Topić: Zaledila sam se, nisam osećala noge (VIDEO)

Topić: Zaledila sam se, nisam osećala noge (VIDEO)

Danas pre 10 sati
Srpska atleričarka Angelina Topić okončala je ušešće u disciplini skok uvis na Evropskom prvenstvu kao dvanaestoplasirana. To je rezultat kojim nije zadovoljna, pogotovo jer je na prošla dva šamionata Evrope, bila bronzana u Minhenu, a osvojila srebro u… »
"Počela je Oluja, sve se promenilo za dan": Marija skočila do evropske medalje, ali Knin ne zaboravlja

"Počela je Oluja, sve se promenilo za dan": Marija skočila do evropske medalje, ali Knin ne zaboravlja

Mondo pre 16 sati
Naša Angelina Topić nažalost nije mogla do nove medalje, zaledila se i nije mogla da se prilagodi na uslove u Birmingemu pa je završila takmičenje na Evropskom prvenstvu kao 12. sa preskočenih 183 centimetra. Videli smo da je Una Stančev iz Vranja koja… »
Angelina Topić 12. u finalu u skoku uvis na EP

Angelina Topić 12. u finalu u skoku uvis na EP

Nedeljnik pre 18 sati
Ukrajinska atletičarka Jaroslava Mahučih osvojila je večeras zlatnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Mahučih je pobedila rezultatom 1,97 metara, koliko je preskočila u petoj seriji. Ona je propustila visine od 1,83 i 1,88 metara… »
Angelina Topić: „Nisam osećala noge, tresla sam se!“

Angelina Topić: „Nisam osećala noge, tresla sam se!“

Sputnik pre 19 sati
Srpska atletičarka Angelina Topić nije uspela da osvoji medalju u finalu skoka uvis na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Posle takmičenja, 21-godišnja Beograđanka govorila je o uslovima u kojima je nastupala i priznala da nije uspela da pruži ono što je… »
Angelina Topić: "Nisam osećala noge, tresla sam se!"

Angelina Topić: "Nisam osećala noge, tresla sam se!"

B92 pre 19 sati
Srpska atletičarka Angelina Topić nije uspela da se domogne medalje u finalu skoka uvis na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Posle takmičenja istakla je da je hladno vreme značajno uticalo na njen nastup. "Danas jednostavno nije bio dan za mene. Mislim… »
Angelina Topić: "Tresla sam se, nisam osećala noge"

Angelina Topić: "Tresla sam se, nisam osećala noge"

Mondo pre 1 dan
Angelina Topić je završila Evropsko prvenstvo u Birmingemu kao 12. u skoku uvis, a nakon svega preuzela je krivicu na sebe. Ona je preskočila 183 centimetra iz prvog pokušaja, a onda je tri puta rušila na 188 centimetara, što je visina koju redovno i… »

Vesti dana »