Povezane vesti

Piksi hoće Južnu Koreju: Lično se javio Korejcima i potvrdio – „Tačno je, zainteresovan sam!“

Piksi hoće Južnu Koreju: Lično se javio Korejcima i potvrdio – „Tačno je, zainteresovan sam!“

Hot sport pre 4 sati
Dragan Stojković potvrdio je KBS-u da želi posao selektora Južne Koreje, ali isključivo kao dugoročno rešenje. Dragan Stojković Piksi želi ponovo da radi kao selektor, a sada više nema dileme ni koja ga reprezentacija ozbiljno privlači. Nekadašnji… »
Piksi blizu povratka na selektorsku klupu: "Tačno je, svestan sam buke oko saveza"

Piksi blizu povratka na selektorsku klupu: "Tačno je, svestan sam buke oko saveza"

Nova pre 6 sati
Bivši selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi mogao bi ubrzo da pronađe novi trenerski angažman. Prema pisanju tamošnjih vodećih medija poput KBS i Korea JoongAng Daily, Piksi je zvanično potvrdio interesovanje za preuzimanje klupe… »
Piksi hoće ponovo da bude selektor! Stojković otvorio karte - želi klupu reprezentacije, ali ima jedan veliki uslov!

Piksi hoće ponovo da bude selektor! Stojković otvorio karte - želi klupu reprezentacije, ali ima jedan veliki uslov!

Kurir pre 6 sati
Nove informacije iz Južne Koreje dodatno su podgrejale priču o Draganu Stojkoviću Piksiju i klupi tamošnje reprezentacije! Posle spekulacija da bi srpski stručnjak mogao da preuzme reprezentaciju Južne Koreje, sada je stigla i njegova direktna potvrda -… »
Piksi se vraća na veliku scenu? Bivši selektor Srbije želi posao ovoj reprezentaciji

Piksi se vraća na veliku scenu? Bivši selektor Srbije želi posao ovoj reprezentaciji

Večernje novosti pre 5 sati
DRAGAN Stojković Piksi mogao bi uskoro ponovo da sedne na selektorsku klupu. Bivši selektor Srbije otkrio je da je zainteresovan za upražnjeno mesto selektora Južne Koreje. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Stojković je, prema navodima korejskog KBS… »
Dragan Stojković Piksi ponovo postaje selektor: „Tačno je! Vratiću reprezentaciju na najviši nivo“

Dragan Stojković Piksi ponovo postaje selektor: „Tačno je! Vratiću reprezentaciju na najviši nivo“

Telegraf pre 6 sati
Dragan Stojković Piksi mogao bi da dobije novi veliki izazov u karijeri. Bivši selektor Srbije potvrdio je da je zainteresovan za mesto selektora Južne Koreje, ali je jasno poručio da ga zanima isključivo dugoročni angažman. Stojković je, prema navodima… »
Želja postoji, ali i jedan uslov: Piksi Stojković pregovara o novom poslu

Želja postoji, ali i jedan uslov: Piksi Stojković pregovara o novom poslu

Danas pre 14 sati
Od oktobra prošle godine kada je podneo ostavku na mesto selektora reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi nema trenerski angažman. Prema novim informacijama on bi mogao da ostane u reprezentativnom fudbalu i preuzme selekciju Južne Koreje, ali… »

Vesti dana »