Povezane vesti

"Čekam ga u utorak u Bihaću" Asmin javno zapretio Caru: Bio sam u Opatiji sa devojkom, on je došao sa 20 ljudi...

"Čekam ga u utorak u Bihaću" Asmin javno zapretio Caru: Bio sam u Opatiji sa devojkom, on je došao sa 20 ljudi...

Kurir pre 1 sat
Pažnju javnosti privukao je novi sukob Asmina Durdžića i Filipa Cara, koji se dogodio tokom Asminovog i Majinog gostovanja u emisiji "Narod pita", a sada se Durdžić oglasio nakon svega i poslao poruku putem Instagrama. Naime, Car je u emisiji izneo svoju… »
"Čekam te u utorak u Bihaću!" Asmin se javno obratio Caru, sukob eskalirao: "Da vidimo da li će starleta doći"

"Čekam te u utorak u Bihaću!" Asmin se javno obratio Caru, sukob eskalirao: "Da vidimo da li će starleta doći"

Telegraf pre 1 sat
Asmin Durdžić i Filip Car privukli su pažnju domaće javnosti, nakon što se tokom Asminovog i Majinog gostovanja u emisiji "Narod pita" uključio rijaliti učesnik, čiji se ulazak u "Elitu 10" s nestrpljenjem očekuje. Nakon sukoba sa Carem, Asmin se sada… »
"Čekam te u utorak u Bihaću" Asmin Durdžić se javno obratio Caru, sukob eskalirao: "Nadam se da će starleta doći"

"Čekam te u utorak u Bihaću" Asmin Durdžić se javno obratio Caru, sukob eskalirao: "Nadam se da će starleta doći"

Blic pre 2 sata
Asmin Durdžić i Filip Car su izazvali pažnju javnosti zbog sukoba tokom emisije 'Narod pita'. Asmin je nakon emisije pozvao Filipa da se sastanu u Bihaću i javno ga je isprozivao na Instagramu. Asmin Durdžić i Filip Car privukli su pažnju domaće… »
Filip Car se oglasio zbog Maje i Asmina! Pustio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije: Evo me iza tebe u autu

Filip Car se oglasio zbog Maje i Asmina! Pustio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije: Evo me iza tebe u autu

Svet & Skandal pre 8 sati
Filip Car demantovao je verziju događaja o susretu sa Asminom Durdžićem u Opatiji, a ubrzo nakon toga objavio je i snimak koji dokazuje šta se zapravo dogodilo. Asmin Durdžić je tokom emisije izneo svoju verziju priče, tvrdeći da ga je prilikom susreta u… »
Hitno se oglasio Filip Car zbog Maje i Asmina! Objavio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije: Evo me iza tebe u autu…

Hitno se oglasio Filip Car zbog Maje i Asmina! Objavio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije: Evo me iza tebe u autu…

Kurir pre 13 sati
Filip Car demantovao je verziju događaja o susretu sa Asminom Durdžićem u Opatiji, a ubrzo nakon toga objavio je i snimak koji dokazuje šta se zapravo dogodilo. Asmin Durdžić je tokom emisije izneo svoju verziju priče, tvrdeći da ga je prilikom susreta u… »
Hitno oglašavanje Filipa Cara zbog Asmina i Maje: Objavio tajni razgovor sa njim u Opatiji, predložio mu ovo

Hitno oglašavanje Filipa Cara zbog Asmina i Maje: Objavio tajni razgovor sa njim u Opatiji, predložio mu ovo

Telegraf pre 12 sati
Tokom emisije "Narod pita", u kojoj je gostovao Asmin Durdžić, u program uživo se uključio Filip Car i napravio potpuni karambol. On se osvrnuo na njihov susret u Opatiji te demantovao Asminovu verziju priče. Car je ubrzo objavio i snimak koji dokazuje… »
(Video) Hitno oglašavanje Filipa Cara zbog Maje i Asmina: Objavio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije

(Video) Hitno oglašavanje Filipa Cara zbog Maje i Asmina: Objavio tajni snimak njihovog razgovora iz Opatije

Blic pre 13 sati
Filip Car se uživo uključio u program i demantovao Asminovu verziju događaja. Na snimku se čuje kako Asmin izbegava direktan razgovor i predlaže odlaganje za sutra. Tokom emisije "Narod pita", u kojoj je gostovao Asmin Durdžić, u program uživo se… »
Car se uključio u program, drama s asminom! Durdžić pozeleneo: "Slao si boksere na mene", ovo je Filipova verzija skandala u…

Car se uključio u program, drama s asminom! Durdžić pozeleneo: "Slao si boksere na mene", ovo je Filipova verzija skandala u…

Blic pre 21 sat
Asmin je tvrdio da su ti ljudi bili profesionalni bokseri i da nije želeo fizički sukob. Car je naveo da je želeo samo izvinjenje zbog stvari koje je Asmin pričao o njegovoj porodici. Maja Marinković i Asmin Durdžić otkrili su šta su doživeli tokom… »

Vesti dana »