Povezane vesti
„Dao više golova od Arnautovića, a imao manje primanja od njegovog frizera“: „Imao sam platu 4.000 evra, a frizer me šišao za…
Hot sport pre 4 sati
Nekadašnji napadač crveno-belih reagovao je na poređenje sa Markom Arnautovićem, a njegova poruka brzo je privukla pažnju navijača. Jedna šaljiva objava navijačke stranice bila je dovoljna da izazove reakciju čoveka o kojem se pisalo. Legendarna Fejsbuk… »
"Imao sam platu u Zvezdi 4.000 evra, frizer me šišao za 400 dinara": Hit odgovor bivšeg igrača na prozivku Arnautovića
Nova pre 4 sati
Eliminacija Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Hapoel Ber Ševe i dalje potresa zvezdašku javnost. Nakon ostavke Dejana Stankovića i najavljene promocije novog trenera Alberta Rijere, na udaru kritika i navijačkih šala našao se i učinak… »
Hit odgovor Orlandića na Fejsbuku: U Zvezdi sam imao 4.000 evra
Sport klub pre 5 sati
Bivši napadač na šaljiv način odgovorio preko društvenih mreža na objavu u kojoj je pomenut. Eliminacija Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona i sve što se dešavalo za vreme i posle revanš utakmice protiv Hapoel Ber Ševe i dalje je jedna od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Zapaljen automobil valjevskog tužioca Vukašina Vujičića, policija podnosi krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana
Najmanje 53 mrtvih, puno ljudi povređeno Jezive scene nakon zemljotresa: Ruševine na sve strane, urušene stotine objekata
Blic pre 24 minutajoš 26 povezanih
Rijera otkrio zbog čega nije došao u Zvezdu prethodne godine, pa najavio ekspresne promene: "Nemam čarobni štapić, ali videćete sve protiv Plzenja"
Nova pre 49 minutajoš 37 povezanih
Protest poljoprivrednika u Aradcu i reakcija resornog ministra
Naslovi.ai pre 3 satajoš 16 povezanih