Povezane vesti

„Dao više golova od Arnautovića, a imao manje primanja od njegovog frizera“: „Imao sam platu 4.000 evra, a frizer me šišao za…

„Dao više golova od Arnautovića, a imao manje primanja od njegovog frizera“: „Imao sam platu 4.000 evra, a frizer me šišao za…

Hot sport pre 4 sati
Nekadašnji napadač crveno-belih reagovao je na poređenje sa Markom Arnautovićem, a njegova poruka brzo je privukla pažnju navijača. Jedna šaljiva objava navijačke stranice bila je dovoljna da izazove reakciju čoveka o kojem se pisalo. Legendarna Fejsbuk… »
"Imao sam platu u Zvezdi 4.000 evra, frizer me šišao za 400 dinara": Hit odgovor bivšeg igrača na prozivku Arnautovića

"Imao sam platu u Zvezdi 4.000 evra, frizer me šišao za 400 dinara": Hit odgovor bivšeg igrača na prozivku Arnautovića

Nova pre 4 sati
Eliminacija Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Hapoel Ber Ševe i dalje potresa zvezdašku javnost. Nakon ostavke Dejana Stankovića i najavljene promocije novog trenera Alberta Rijere, na udaru kritika i navijačkih šala našao se i učinak… »
Hit odgovor Orlandića na Fejsbuku: U Zvezdi sam imao 4.000 evra

Hit odgovor Orlandića na Fejsbuku: U Zvezdi sam imao 4.000 evra

Sport klub pre 5 sati
Bivši napadač na šaljiv način odgovorio preko društvenih mreža na objavu u kojoj je pomenut. Eliminacija Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona i sve što se dešavalo za vreme i posle revanš utakmice protiv Hapoel Ber Ševe i dalje je jedna od… »

Vesti dana »