Povezane vesti
Miljenik zvezdinih navijača govorio o Rijeri: „Ne bih ga komentarisao – moj klub je uvek završavao iznad njegovog!“
Hot sport pre 22 dana
Albert Rijera preuzeo je Crvenu zvezdu nakon odlaska Dejana Stankovića, a dolazak španskog stručnjaka izazvao je veliku pažnju javnosti. Rijera je sa srpskim šampionom potpisao dvogodišnji ugovor, a na Marakanu stiže posle perioda provedenog u Ajntrahtu… »
Rijera: "Pričao sam sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari"
Mondo pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde, španski stručnjak Albert Rijera, govorio je na promociji na "Marakani" u nedelju i o svom poznanstvu i prijateljstvu sa najvećim španskim trenerima, poput Pepa Gvardiole i Mikela Artete. "Pričao sam sa Artetom mojim… »
Rijera promovisan: Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni… »
Rijera promovisan u Zvezdi: Od danas menjamo način rada, videćete drugačiju ekipu protiv Viktorije
RTS pre 22 dana
Albert Rijera zvanično je predstavljen kao novi trener Crvene zvezde. Španski stručnjak potpisao je ugovor na dve godine, a na konferenciji za medije je istakao da njegova ekipa uvek mora da ima plan igre, da je strog samo kada situacija to zahteva i da… »
Predstavljen Albert Rijera, novi trener FK Crvena zvezda: Španac želi da igrači budu srećni i da igraju lep fudbal
Euronews pre 22 dana
Na stadionu Rajko Mitić u Beogradu u toku je zvanično predstavljanje novog šefa stručnog štaba FK Crvena zvezda Alberta Rijere. Španski stručnjak je doveden na klupu crveno-belih nakon što je Dejan Stanković podneo ostavku. Stanković je napustio klub… »
Rijera na promociji poručio: Već u četvrtak ćete videti drugačiju Zvezdu
Danas pre 22 dana
Španski trener Albert Rijera zvanično je promovisan kao novi trener Crvene zvezde. Na konferenciji za medije je prvobitno generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić predstavio Rijeru i između ostalog rekao kako španski stručnjak neguje brz i… »
Rijera: Insistiram na pozitivnoj atmosferi, igrači će uvek znati šta treba da rade na terenu
Serbian News Media pre 22 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera rekao je danas da će insistirati na pozitivnoj atmosferi u timu i da će igrači svaki put znati šta treba da rade na terenu, a da će iz toga doći dobra igra i trofeji. „Mnogo insistiram na tome, na pozitivnoj… »
Rijera: Insistiram na pozitivnoj atmosferi, igrači će uvek znati šta treba da rade na terenu
Radio sto plus pre 22 dana
“Mnogo insistiram na tome, na pozitivnoj atmosferi u svlačionici. Ja nisam savršen i ne pravim se da sam savršen, ali igrači će uvek znati zašto radimo nešto i ubedićemo ih da je stil kakav budemo imali najvažniji za tim”, rekao je Rijera na zvaničnom… »
Crveno-beli predstavili novog trenera Alberta Rijeru: "Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope"…
Dnevnik pre 22 dana
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni. Najvažnije je da budete… »
Rijera pričao sa Artetom, otkrio razgovor javnosti: "U 50 odsto stvari se ne slažemo"
Nova pre 22 dana
Albert Rijera, španski stručnjak, novi je trener Crvene zvezde, a na zvaničnom predstavljanju otkrio je i detalje razgovora koji je vodio sa Mikelom Artetom, trenerom Arsenala. Dobri su prijatelji Rijera i Arteta, što je potvrdio i novi trener Zvezde, a… »
Rijera: Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope
Newsmax Balkans pre 22 dana
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni. Najvažnije je da budete… »
Rijera otkrio zbog čega nije došao u Zvezdu prethodne godine, pa najavio ekspresne promene: "Nemam čarobni štapić, ali…
Nova pre 22 dana
Albert Rijera, novi trener Crvene zvezde, zvanično je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić". Prvi put se zvanično obratio navijačima španski stručnjak, a odgovorio je i na pitanja novinara. Rijera će debitovati na klupi Crvene zvezde u četvrtak kada će… »
Odzvanja prva konferencija Alberta Rijere: Od danas će da bude sve drugačije! Od treninga pa i sve ostalo! Nisam došao ovde…
Kurir pre 22 dana
Od najnovijeg Hronološki "Želimo da Zvezda bude na evropskoj mapi na najvišem nivou. Želim da pružim svakom igrači priliku da prikaže šta može da nam pruži i prikaže u stilu igre kakav želim.", rekao je Rijera. Upitan je bio Rijera da li ima nekog od… »
Jedini idol Alberta Rijere je Srbin: Kada je Zvezda pozvala, odmah ga je okrenuo
Mondo pre 22 dana
Albert Rijera je došao u Beograd i obasuli su ga srpski novinari pitanjima, a nakon što je otkrio da vrlo dobro razume srpski jezik otkrio je i da je imao srpske idole tokom fudbalskog odrastanja. Rijera je ponikao u Majorci gde je debitovao za prvi tim… »
„Čuo sam se sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari“
Sport klub pre 22 dana
Španski stručnjak pričao i o bivšim trenerima, među kojima ima velikih svetskih imena. Na pitanje novinara Žurnala Aleksandra Pekovića, najpre konstataciju da je radio sa vrhunskim trenerima kao što su Fatim Terim i Pep Gvardiola, šta je od njih preuzeo… »
"Videćete u četvrtak potpuno drugačiju Zvezdu": Rijera na Marakani najavio revoluciju crveno-belih
Mondo pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde je španski stručnjak Albert Rijera - on je u nedelju popodne preuzeo funkciju, a na konferenciji za medije najavio je sve što čeka crveno-bele u narednom periodu. Po rečima Španca, Zvezda će potpuno promeniti način na koji igrač… »
"Vremena nemamo, pameti i hrabrosti imamo" Zvezdan Terzić: Logičan izbor, doneće nam sve ono što nismo imali...
Kurir pre 22 dana
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da novi trener "crveno-belih" Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu, istakavši da su očekivanja velika. "Iza nas je težak period. Nismo uspeli u… »
Rijera: Videćete odmah promenu, ovde sam da Zvezda igra lepo!
Sport klub pre 22 dana
Crvena zvezda je dočekala Alberta Rijeru. Počinje vreme šefovanja Španca u najtrofejnijem srpskom klubu. Na promociji je obećao da će Zvezda igrati drugačije i bolje, već u četvrtak protiv Viktorije Plzenj! „Nisam ovde što sam lep ili imam veliki nos… »
Prve reči Rijere u Zvezdi: "Nisam savršen - želim Zvezdu na evropskoj mapi"
B92 pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera je izneo prve impresije po potpisivanju ugovora i preuzimanja crveno-bele ekipe. Španac je pred velikim brojem novinara na stadionu "Rajko Mitić" poručio zvezdašima kakav će fudbal želeti da igra i šta će očekivati… »
Politika pre 22 dana
Zvezdan Terzić predstavio Rijeru i poslao poruku navijačima. Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. „Ovde sam… »
Novi trener Zvezde šokirao na promociji! "Stanković mi je idol"!
Večernje novosti pre 22 dana
Priznao je da se divio njegovom fudbalskom umeću. Foto: D. Milovanović Tokom predstavljanja za novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde, španski trener Albert Rijera izneo je zanimljiv podatak. Nekadašnji fudbaler Liverpula priznao je da se tokom igračkih… »
Terzić o dolasku Rijere: "Nadam se da će..."
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da novi trener crveno-belih Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu. Foto: D. Milovanović Zvezdan Terzić je tom prilikom istakao da su dolaskom… »
Rijera upitan gde vidi Zvezdu, odgovorom raspametio navijače: "Taj cilj je ostvariv..."
Telegraf pre 22 dana
Crvena zvezda dobila je novog trenera. Albert Rijera predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić", a jednom izjavom iznenadio je navijače. Španski stručnjak zamenio je Dejana Stankovića na klupi nakon neočekivanog ispadanja u trećem kolu kvalifikacija za… »
Nemam čarobni štapić, ne mogu da obećam titulu niti bodove: Rijera jasno fokus stavio na kvalitet igre iznad svega ostalog!
Hot sport pre 22 dana
Španac ne želi da traži krivca za prošlost – obećava jasan plan sa loptom i bez nje, a prvi test stiže protiv Viktorije. Albert Rijera nije došao u Crvenu zvezdu da bi tražio opravdanja za ono što se dogodilo pre njegovog dolaska. Novi trener… »
Razumem 90 odsto srpskog jezika, nisam ovde jer sam mnogo lep nego da igramo lep fudbal: Rijera za dva minuta postavio ciljeve…
Hot sport pre 22 dana
Španac je na promociji jasno postavio standarde – želi prepoznatljiv identitet, domaće trofeje i Crvenu zvezdu koja će biti poštovana u Evropi. Posle uvodnog obraćanja Zvezdana Terzića, reč na zvaničnoj promociji dobio je novi trener Crvene zvezde Albert… »
Crvena zvezda treba da prevazilazi ego i ksenofobiju: Dovodimo ljude koji fudbal znaju najbolje na svetu!
Hot sport pre 22 dana
Generalni direktor Zvezde predstavio je novog trenera i poručio da klub mora da prevaziđe ego i okrene se ljudima koji rade drugačije. Crvena zvezda zvanično je predstavila Alberta Rijeru kao novog šefa stručnog štaba, a promociju Španca otvorio je… »
Albert Rijera: "Cenim to što radite, ali meni u Zvezdi prevodilac ne treba"
Mondo pre 22 dana
Nakon uvodne reči prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića došao je na red i Albert Rijera da se obrati. Nekadašnji reprezentativac Španije, a sada dugo godina trener je prvo otkrio da mu u Srbiji prevodilac ne treba. On je oženjen Ruskinjom, a… »
Zvezdan Terzić o Albertu Rijeri: "Sad je treća sreća, ovo nikad nismo imali"
Mondo pre 22 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, poželeo je dobrodošlicu novom treneru Albertu Rijeri. Kako je istakao, rukovodstvo je u njemu prepoznalo sve ono što im je falilo u prethodnom periodu i dodao da su pregovori uspeli iz trećeg pokušaja… »
Terzić: U Rijeri dobijamo to što nismo imali u prethodnom periodu
Sport klub pre 22 dana
Crvena zvezda je dobila novog trenera, na klupi crveno-belih Dejana Stankovića nasledio je Albert Rijera. U uvodnom delu konferencije za novinare posvećenoj predstavljanju novog šefa struke, Španca Rijere, govorio je generalni direktor Crvene zvezde… »
Rijerina prva konferencija na Marakani: Razumem srpski jezik – hoću da Zvezda bude poštovana
Sputnik pre 22 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog trenera, a to je Španac Albert Rijera. Posle uvodnih reči generalnog direktora Zvezdana Terzića, Rijera je istakao da razume naš jezik. "Najpre zahvaljujem se prevodiocima, ali razumem dobar deo srpskog… »
"Ko hoće, može da ide": Albert Rijera odmah pokazao odlučnost, neće ovakve igrače u timu
Mondo pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera ne želi u svom timu nijednog igrača koji nema želju da u ovom momentu nosi crveno-beli dres. To je odmah stavio do znanja na predstavljanju na Marakani i donekle nagovestio kakav će pristup imati u prvim radnim… »
Zvezdan Terzić ima velika očekivanja od novog trenera: "Veliki klub reaguje u kriznim situacijama, Rijera može da ispuni…
Dnevnik pre 22 dana
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da novi trener "crveno-belih" Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu, istakavši da su očekivanja velika. "Iza nas je težak period. Nismo uspeli u… »
Terzić predstavio Rijeru: "Nisu slučajno Španci prvaci Evrope i sveta"
B92 pre 22 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić imao je uvodnu reč na promociji novog trenera crveno-belih, Alberta Rijere. Veliki broj novinara dočekao je španskog stručnjaka na stadionu "Rajko Mitić", a prvi operativac kluba je predstavio novog šefa… »
"Gvardiolu sam pitao da osvoji trofej sa malim klubom - 50% se ne slažem sa Artetom"
B92 pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera je govorio o mnogim temama na svojoj promociji na stadionu "Rajko Mitić", a dotakao se i razgovora sa Pepom Gvardiolom i Mikelom Artetom. Budući da potiče iz sada već čuvene škole španskih trenera, dotakao se… »
Rijera otkrio malo poznatu stvar: "Idol mi je Srbin - podučavao me je kao igrača i osobu"
B92 pre 22 dana
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera otkrio je zanimljivu stvar na konferenciji za medije, da mu je idol još u igračkim danima bio Srbin. U pitanju je Jovan Stanković, sa kojim je igrao u Majorki i od tada datira njihovo veliko prijateljstvo. "Igrao… »
Rijera otkrio kako je došao u Zvezdu i ko ga je pozvao: Jedno pitanje je sve odlučilo
Telegraf pre 22 dana
Albert Rijera je i zvanično preuzeo Crvenu zvezdu. Tokom konferencije za novinare španski stručnjak je odgovorao na niz pitanja novinara, a jedno se odnosilo i na to kako je odlučio da preuzme crveno-bele. Rijera je otkrio da nikada nije rekao "ne"… »
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. Foto: D. Milovanović "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo… »
Albert Rijera otkrio koji srpski fudbaler mu je jedini uzor i idol: "On me je podučavao..."
Telegraf pre 22 dana
Crvena zvezda je dobila novog trenera. Albert Rijera zvanično je predstavljen na stadionu „Rajko Mitić“ i započeo je novu eru na klupi crveno-belih. Španski stručnjak dugo je razgovarao sa novinarima i strpljivo oddgovarao na pitanja, a, između ostalog… »
Ovo se zove "španska škola"! Rijera poručio: "Ne mogu da obećam poene i titulu, a ono što mogu..."
Telegraf pre 22 dana
Na stadionu „Rajko Mitić“ Crvena zvezda je predstavila Alberta Rijеru kao novog šefa stručnog štaba. Španac je odgovarao na niz pitanja, a u jednom momentu se obratio i navijačima i objasnio šta od njega može da se očekuje. Nije želeo da daje bilo kakva… »
Prve reči Alberta Rijere po dolasku u Zvezdu, sve je oduševio: "Ja vas sve razumem..."
Telegraf pre 22 dana
Albert Rijera je i zvanično promovisan kao novi trener Crvene zvezde, a španski stručnjak predstavljen je na stadionu „Rajko Mitić“, gde je preuzeo ekipu posle odlaska Dejana Stankovića. Rijera na klupu crveno-belih stiže uoči važnog nastavka sezone… »
Rijera odmah menja Zvezdu: Prvi transfer otkriva kakav sistem Španac sprema na Marakani!
Hot sport pre 22 dana
Mihailo Ristić vraća se među crveno-bele posle odlaska Naira Tiknizijana, a izbor novog beka nije slučajan. Dolazak Alberta Rijere očigledno neće predstavljati samo promenu imena na klupi Crvene zvezde. Španski stručnjak je već u prvim danima mandata… »
Debakl Hapoel Ber Ševe posle eliminacije Zvezde! VIDEO
B92 pre 22 dana
Fudbaleri Hapoel Ber Ševe doživeli su pravi rezultatski debakl u Izraelu, samo nekoliko dana nakon što su eliminisali Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Izraelski tim poražen je sa čak 4:0 od Hapoel Haife u doigravanju za peto mesto u Liga… »
Hapoel Ber Ševa doživela debakl posle pobede nad Zvezdom
Nova pre 22 dana
Fudbaleri Hapoel Ber Ševe pretrpeli su poraz rezultatom 4:0 od Hapoel Haife u utakmici doigravanja za peto mesto u izraelskom Liga kupu. Trener Hapoel Ber Ševe Ran Kožuh izveo je izmenjen sastav u odnosu na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu… »
Ovo je prvi potez Alberta Rijere posle dolaska na Marakanu: Izuzetno hrabro, ovo niko nije očekivao
Telegraf pre 22 dana
Stigao je Albert Rijera u Crvenu zvezdu i već uneo novu energiju, iako je tek danas sleteo u glavni grad Srbije... Očekuje se da Španac bude pozitivna injekcija za šampiona naše zemlje, koji je uzdrman posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona i… »
Kakva bruka Ber Ševe! Izbacili Zvezdu, pa deklasirani 0:4
Kurir pre 22 dana
Hapoel Ber Ševa je eliminisala Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je samo nekoliko dana kasnije doživela težak udarac u domaćem Toto kupu. Izraelski tim je poražen od Hapoel Haife sa čak 0:4. Trener Kožuh odlučio je da odmori gotovo… »
Vesti dana »
Novo krvoproliće: U izraelskim napadima na selo u južnom Libanu poginulo 12 ljudi
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Milošević (SSP): Požar ugrožava sela kod Bele Palanke, meštani zabrinuti
Danas pre 6 satijoš 1 povezana