Povezane vesti

Rijera: "Pričao sam sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari"

Rijera: "Pričao sam sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari"

Mondo pre 59 minuta
Novi trener Crvene zvezde, španski stručnjak Albert Rijera, govorio je na promociji na "Marakani" u nedelju i o svom poznanstvu i prijateljstvu sa najvećim španskim trenerima, poput Pepa Gvardiole i Mikela Artete. "Pričao sam sa Artetom mojim… »
Rijera promovisan u Zvezdi: Od danas menjamo način rada, videćete drugačiju ekipu protiv Viktorije

Rijera promovisan u Zvezdi: Od danas menjamo način rada, videćete drugačiju ekipu protiv Viktorije

RTS pre 1 sat
Albert Rijera zvanično je predstavljen kao novi trener Crvene zvezde. Španski stručnjak potpisao je ugovor na dve godine, a na konferenciji za medije je istakao da njegova ekipa uvek mora da ima plan igre, da je strog samo kada situacija to zahteva i da… »
Rijera promovisan: Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope

Rijera promovisan: Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni… »
Predstavljen Albert Rijera, novi trener FK Crvena zvezda: Španac želi da igrači budu srećni i da igraju lep fudbal

Predstavljen Albert Rijera, novi trener FK Crvena zvezda: Španac želi da igrači budu srećni i da igraju lep fudbal

Euronews pre 1 sat
Na stadionu Rajko Mitić u Beogradu u toku je zvanično predstavljanje novog šefa stručnog štaba FK Crvena zvezda Alberta Rijere. Španski stručnjak je doveden na klupu crveno-belih nakon što je Dejan Stanković podneo ostavku. Stanković je napustio klub… »
Rijera na promociji poručio: Već u četvrtak ćete videti drugačiju Zvezdu

Rijera na promociji poručio: Već u četvrtak ćete videti drugačiju Zvezdu

Danas pre 3 sata
Španski trener Albert Rijera zvanično je promovisan kao novi trener Crvene zvezde. Na konferenciji za medije je prvobitno generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić predstavio Rijeru i između ostalog rekao kako španski stručnjak neguje brz i… »
Rijera: Insistiram na pozitivnoj atmosferi, igrači će uvek znati šta treba da rade na terenu

Rijera: Insistiram na pozitivnoj atmosferi, igrači će uvek znati šta treba da rade na terenu

Serbian News Media pre 2 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera rekao je danas da će insistirati na pozitivnoj atmosferi u timu i da će igrači svaki put znati šta treba da rade na terenu, a da će iz toga doći dobra igra i trofeji. „Mnogo insistiram na tome, na pozitivnoj… »
Rijera: Videćete odmah promenu, ovde sam da Zvezda igra lepo!

Rijera: Videćete odmah promenu, ovde sam da Zvezda igra lepo!

Sport klub pre 2 sata
Crvena zvezda je dočekala Alberta Rijeru. Počinje vreme šefovanja Španca u najtrofejnijem srpskom klubu. Na promociji je obećao da će Zvezda igrati drugačije i bolje, već u četvrtak protiv Viktorije Plzenj! „Nisam ovde što sam lep ili imam veliki nos… »
Rijera pričao sa Artetom, otkrio razgovor javnosti: "U 50 odsto stvari se ne slažemo"

Rijera pričao sa Artetom, otkrio razgovor javnosti: "U 50 odsto stvari se ne slažemo"

Nova pre 2 sata
Albert Rijera, španski stručnjak, novi je trener Crvene zvezde, a na zvaničnom predstavljanju otkrio je i detalje razgovora koji je vodio sa Mikelom Artetom, trenerom Arsenala. Dobri su prijatelji Rijera i Arteta, što je potvrdio i novi trener Zvezde, a… »
Rijera otkrio zbog čega nije došao u Zvezdu prethodne godine, pa najavio ekspresne promene: "Nemam čarobni štapić, ali…

Rijera otkrio zbog čega nije došao u Zvezdu prethodne godine, pa najavio ekspresne promene: "Nemam čarobni štapić, ali…

Nova pre 3 sata
Albert Rijera, novi trener Crvene zvezde, zvanično je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić". Prvi put se zvanično obratio navijačima španski stručnjak, a odgovorio je i na pitanja novinara. Rijera će debitovati na klupi Crvene zvezde u četvrtak kada će… »
Odzvanja prva konferencija Alberta Rijere: Od danas će da bude sve drugačije! Od treninga pa i sve ostalo! Nisam došao ovde…

Odzvanja prva konferencija Alberta Rijere: Od danas će da bude sve drugačije! Od treninga pa i sve ostalo! Nisam došao ovde…

Kurir pre 3 sata
Od najnovijeg Hronološki "Želimo da Zvezda bude na evropskoj mapi na najvišem nivou. Želim da pružim svakom igrači priliku da prikaže šta može da nam pruži i prikaže u stilu igre kakav želim.", rekao je Rijera. Upitan je bio Rijera da li ima nekog od… »
"Vremena nemamo, pameti i hrabrosti imamo" Zvezdan Terzić: Logičan izbor, doneće nam sve ono što nismo imali...

"Vremena nemamo, pameti i hrabrosti imamo" Zvezdan Terzić: Logičan izbor, doneće nam sve ono što nismo imali...

Kurir pre 2 sata
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da novi trener "crveno-belih" Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu, istakavši da su očekivanja velika. "Iza nas je težak period. Nismo uspeli u… »
„Čuo sam se sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari“

„Čuo sam se sa Artetom, ne slažemo se u 50 odsto stvari“

Sport klub pre 2 sata
Španski stručnjak pričao i o bivšim trenerima, među kojima ima velikih svetskih imena. Na pitanje novinara Žurnala Aleksandra Pekovića, najpre konstataciju da je radio sa vrhunskim trenerima kao što su Fatim Terim i Pep Gvardiola, šta je od njih preuzeo… »
"Videćete u četvrtak potpuno drugačiju Zvezdu": Rijera na Marakani najavio revoluciju crveno-belih

"Videćete u četvrtak potpuno drugačiju Zvezdu": Rijera na Marakani najavio revoluciju crveno-belih

Mondo pre 2 sata
Novi trener Crvene zvezde je španski stručnjak Albert Rijera - on je u nedelju popodne preuzeo funkciju, a na konferenciji za medije najavio je sve što čeka crveno-bele u narednom periodu. Po rečima Španca, Zvezda će potpuno promeniti način na koji igrač… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Mnogo insistiram na tome, na pozitivnoj atmosferi u svlačionici. Ja nisam savršen i ne pravim se da sam savršen, ali igrači će uvek znati zašto radimo nešto i ubedićemo ih da je stil kakav budemo imali najvažniji za tim”, rekao je Rijera na zvaničnom… »
Jedini idol Alberta Rijere je Srbin: Kada je Zvezda pozvala, odmah ga je okrenuo

Jedini idol Alberta Rijere je Srbin: Kada je Zvezda pozvala, odmah ga je okrenuo

Mondo pre 3 sata
Albert Rijera je došao u Beograd i obasuli su ga srpski novinari pitanjima, a nakon što je otkrio da vrlo dobro razume srpski jezik otkrio je i da je imao srpske idole tokom fudbalskog odrastanja. Rijera je ponikao u Majorci gde je debitovao za prvi tim… »
Crveno-beli predstavili novog trenera Alberta Rijeru: "Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope"…

Crveno-beli predstavili novog trenera Alberta Rijeru: "Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope"…

Dnevnik pre 3 sata
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni. Najvažnije je da budete… »
Rijera: Svestan sam veličine i istorije Crvene zvezde, prvi cilj je Liga Evrope

Newsmax Balkans pre 2 sata
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo uspešni. Najvažnije je da budete… »
Prve reči Rijere u Zvezdi: "Nisam savršen - želim Zvezdu na evropskoj mapi"

Prve reči Rijere u Zvezdi: "Nisam savršen - želim Zvezdu na evropskoj mapi"

B92 pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera je izneo prve impresije po potpisivanju ugovora i preuzimanja crveno-bele ekipe. Španac je pred velikim brojem novinara na stadionu "Rajko Mitić" poručio zvezdašima kakav će fudbal želeti da igra i šta će očekivati… »

Politika pre 3 sata
Zvezdan Terzić predstavio Rijeru i poslao poruku navijačima. Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. „Ovde sam… »
Terzić o dolasku Rijere: "Nadam se da će..."

Terzić o dolasku Rijere: "Nadam se da će..."

Večernje novosti pre 3 sata
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da novi trener crveno-belih Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu. Foto: D. Milovanović Zvezdan Terzić je tom prilikom istakao da su dolaskom… »
Rijera upitan gde vidi Zvezdu, odgovorom raspametio navijače: "Taj cilj je ostvariv..."

Rijera upitan gde vidi Zvezdu, odgovorom raspametio navijače: "Taj cilj je ostvariv..."

Telegraf pre 2 sata
Crvena zvezda dobila je novog trenera. Albert Rijera predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić", a jednom izjavom iznenadio je navijače. Španski stručnjak zamenio je Dejana Stankovića na klupi nakon neočekivanog ispadanja u trećem kolu kvalifikacija za… »
Novi trener Zvezde šokirao na promociji! "Stanković mi je idol"!

Novi trener Zvezde šokirao na promociji! "Stanković mi je idol"!

Priznao je da se divio njegovom fudbalskom umeću. Foto: D. Milovanović Tokom predstavljanja za novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde, španski trener Albert Rijera izneo je zanimljiv podatak. Nekadašnji fudbaler Liverpula priznao je da se tokom igračkih… »
Nemam čarobni štapić, ne mogu da obećam titulu niti bodove: Rijera jasno fokus stavio na kvalitet igre iznad svega ostalog!

Nemam čarobni štapić, ne mogu da obećam titulu niti bodove: Rijera jasno fokus stavio na kvalitet igre iznad svega ostalog!

Hot sport pre 3 sata
Španac ne želi da traži krivca za prošlost – obećava jasan plan sa loptom i bez nje, a prvi test stiže protiv Viktorije. Albert Rijera nije došao u Crvenu zvezdu da bi tražio opravdanja za ono što se dogodilo pre njegovog dolaska. Novi trener… »
Razumem 90 odsto srpskog jezika, nisam ovde jer sam mnogo lep nego da igramo lep fudbal: Rijera za dva minuta postavio ciljeve…

Razumem 90 odsto srpskog jezika, nisam ovde jer sam mnogo lep nego da igramo lep fudbal: Rijera za dva minuta postavio ciljeve…

Hot sport pre 4 sati
Španac je na promociji jasno postavio standarde – želi prepoznatljiv identitet, domaće trofeje i Crvenu zvezdu koja će biti poštovana u Evropi. Posle uvodnog obraćanja Zvezdana Terzića, reč na zvaničnoj promociji dobio je novi trener Crvene zvezde Albert… »
Crvena zvezda treba da prevazilazi ego i ksenofobiju: Dovodimo ljude koji fudbal znaju najbolje na svetu!

Crvena zvezda treba da prevazilazi ego i ksenofobiju: Dovodimo ljude koji fudbal znaju najbolje na svetu!

Hot sport pre 4 sati
Generalni direktor Zvezde predstavio je novog trenera i poručio da klub mora da prevaziđe ego i okrene se ljudima koji rade drugačije. Crvena zvezda zvanično je predstavila Alberta Rijeru kao novog šefa stručnog štaba, a promociju Španca otvorio je… »
Terzić: U Rijeri dobijamo to što nismo imali u prethodnom periodu

Terzić: U Rijeri dobijamo to što nismo imali u prethodnom periodu

Sport klub pre 4 sati
Crvena zvezda je dobila novog trenera, na klupi crveno-belih Dejana Stankovića nasledio je Albert Rijera. U uvodnom delu konferencije za novinare posvećenoj predstavljanju novog šefa struke, Španca Rijere, govorio je generalni direktor Crvene zvezde… »
Albert Rijera: "Cenim to što radite, ali meni u Zvezdi prevodilac ne treba"

Albert Rijera: "Cenim to što radite, ali meni u Zvezdi prevodilac ne treba"

Mondo pre 4 sati
Nakon uvodne reči prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića došao je na red i Albert Rijera da se obrati. Nekadašnji reprezentativac Španije, a sada dugo godina trener je prvo otkrio da mu u Srbiji prevodilac ne treba. On je oženjen Ruskinjom, a… »
Zvezdan Terzić o Albertu Rijeri: "Sad je treća sreća, ovo nikad nismo imali"

Zvezdan Terzić o Albertu Rijeri: "Sad je treća sreća, ovo nikad nismo imali"

Mondo pre 4 sati
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, poželeo je dobrodošlicu novom treneru Albertu Rijeri. Kako je istakao, rukovodstvo je u njemu prepoznalo sve ono što im je falilo u prethodnom periodu i dodao da su pregovori uspeli iz trećeg pokušaja… »
Rijerina prva konferencija na Marakani: Razumem srpski jezik – hoću da Zvezda bude poštovana

Rijerina prva konferencija na Marakani: Razumem srpski jezik – hoću da Zvezda bude poštovana

Sputnik pre 3 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog trenera, a to je Španac Albert Rijera. Posle uvodnih reči generalnog direktora Zvezdana Terzića, Rijera je istakao da razume naš jezik. "Najpre zahvaljujem se prevodiocima, ali razumem dobar deo srpskog… »
"Ko hoće, može da ide": Albert Rijera odmah pokazao odlučnost, neće ovakve igrače u timu

"Ko hoće, može da ide": Albert Rijera odmah pokazao odlučnost, neće ovakve igrače u timu

Mondo pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera ne želi u svom timu nijednog igrača koji nema želju da u ovom momentu nosi crveno-beli dres. To je odmah stavio do znanja na predstavljanju na Marakani i donekle nagovestio kakav će pristup imati u prvim radnim… »
Zvezdan Terzić ima velika očekivanja od novog trenera: "Veliki klub reaguje u kriznim situacijama, Rijera može da ispuni…

Zvezdan Terzić ima velika očekivanja od novog trenera: "Veliki klub reaguje u kriznim situacijama, Rijera može da ispuni…

Dnevnik pre 3 sata
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da novi trener "crveno-belih" Alebert Rijera može da pruži ono što je potrebno beogradskom klubu, istakavši da su očekivanja velika. "Iza nas je težak period. Nismo uspeli u… »
Terzić predstavio Rijeru: "Nisu slučajno Španci prvaci Evrope i sveta"

Terzić predstavio Rijeru: "Nisu slučajno Španci prvaci Evrope i sveta"

B92 pre 4 sati
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić imao je uvodnu reč na promociji novog trenera crveno-belih, Alberta Rijere. Veliki broj novinara dočekao je španskog stručnjaka na stadionu "Rajko Mitić", a prvi operativac kluba je predstavio novog šefa… »
"Gvardiolu sam pitao da osvoji trofej sa malim klubom - 50% se ne slažem sa Artetom"

"Gvardiolu sam pitao da osvoji trofej sa malim klubom - 50% se ne slažem sa Artetom"

B92 pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera je govorio o mnogim temama na svojoj promociji na stadionu "Rajko Mitić", a dotakao se i razgovora sa Pepom Gvardiolom i Mikelom Artetom. Budući da potiče iz sada već čuvene škole španskih trenera, dotakao se… »
Rijera otkrio malo poznatu stvar: "Idol mi je Srbin - podučavao me je kao igrača i osobu"

Rijera otkrio malo poznatu stvar: "Idol mi je Srbin - podučavao me je kao igrača i osobu"

B92 pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde Albert Rijera otkrio je zanimljivu stvar na konferenciji za medije, da mu je idol još u igračkim danima bio Srbin. U pitanju je Jovan Stanković, sa kojim je igrao u Majorki i od tada datira njihovo veliko prijateljstvo. "Igrao… »
Ovo se zove "španska škola"! Rijera poručio: "Ne mogu da obećam poene i titulu, a ono što mogu..."

Ovo se zove "španska škola"! Rijera poručio: "Ne mogu da obećam poene i titulu, a ono što mogu..."

Telegraf pre 3 sata
Na stadionu „Rajko Mitić“ Crvena zvezda je predstavila Alberta Rijеru kao novog šefa stručnog štaba. Španac je odgovarao na niz pitanja, a u jednom momentu se obratio i navijačima i objasnio šta od njega može da se očekuje. Nije želeo da daje bilo kakva… »

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas da je svestan veličine i istorije beogradskog kluba i dodao da je sada prvi cilj plasman u ligašku fazu Lige Evrope. Foto: D. Milovanović "Ovde sam da igramo dobar fudbal i budemo… »
Rijera otkrio kako je došao u Zvezdu i ko ga je pozvao: Jedno pitanje je sve odlučilo

Rijera otkrio kako je došao u Zvezdu i ko ga je pozvao: Jedno pitanje je sve odlučilo

Telegraf pre 4 sati
Albert Rijera je i zvanično preuzeo Crvenu zvezdu. Tokom konferencije za novinare španski stručnjak je odgovorao na niz pitanja novinara, a jedno se odnosilo i na to kako je odlučio da preuzme crveno-bele. Rijera je otkrio da nikada nije rekao "ne"… »
Albert Rijera otkrio koji srpski fudbaler mu je jedini uzor i idol: "On me je podučavao..."

Albert Rijera otkrio koji srpski fudbaler mu je jedini uzor i idol: "On me je podučavao..."

Telegraf pre 3 sata
Crvena zvezda je dobila novog trenera. Albert Rijera zvanično je predstavljen na stadionu „Rajko Mitić“ i započeo je novu eru na klupi crveno-belih. Španski stručnjak dugo je razgovarao sa novinarima i strpljivo oddgovarao na pitanja, a, između ostalog… »
Prve reči Alberta Rijere po dolasku u Zvezdu, sve je oduševio: "Ja vas sve razumem..."

Prve reči Alberta Rijere po dolasku u Zvezdu, sve je oduševio: "Ja vas sve razumem..."

Telegraf pre 4 sati
Albert Rijera je i zvanično promovisan kao novi trener Crvene zvezde, a španski stručnjak predstavljen je na stadionu „Rajko Mitić“, gde je preuzeo ekipu posle odlaska Dejana Stankovića. Rijera na klupu crveno-belih stiže uoči važnog nastavka sezone… »
Rijera odmah menja Zvezdu: Prvi transfer otkriva kakav sistem Španac sprema na Marakani!

Rijera odmah menja Zvezdu: Prvi transfer otkriva kakav sistem Španac sprema na Marakani!

Hot sport pre 4 sati
Mihailo Ristić vraća se među crveno-bele posle odlaska Naira Tiknizijana, a izbor novog beka nije slučajan. Dolazak Alberta Rijere očigledno neće predstavljati samo promenu imena na klupi Crvene zvezde. Španski stručnjak je već u prvim danima mandata… »
Debakl Hapoel Ber Ševe posle eliminacije Zvezde! VIDEO

Debakl Hapoel Ber Ševe posle eliminacije Zvezde! VIDEO

B92 pre 5 sati
Fudbaleri Hapoel Ber Ševe doživeli su pravi rezultatski debakl u Izraelu, samo nekoliko dana nakon što su eliminisali Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Izraelski tim poražen je sa čak 4:0 od Hapoel Haife u doigravanju za peto mesto u Liga… »
Hapoel Ber Ševa doživela debakl posle pobede nad Zvezdom

Hapoel Ber Ševa doživela debakl posle pobede nad Zvezdom

Nova pre 5 sati
Fudbaleri Hapoel Ber Ševe pretrpeli su poraz rezultatom 4:0 od Hapoel Haife u utakmici doigravanja za peto mesto u izraelskom Liga kupu. Trener Hapoel Ber Ševe Ran Kožuh izveo je izmenjen sastav u odnosu na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu… »
Ovo je prvi potez Alberta Rijere posle dolaska na Marakanu: Izuzetno hrabro, ovo niko nije očekivao

Ovo je prvi potez Alberta Rijere posle dolaska na Marakanu: Izuzetno hrabro, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 6 sati
Stigao je Albert Rijera u Crvenu zvezdu i već uneo novu energiju, iako je tek danas sleteo u glavni grad Srbije... Očekuje se da Španac bude pozitivna injekcija za šampiona naše zemlje, koji je uzdrman posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona i… »
Kakva bruka Ber Ševe! Izbacili Zvezdu, pa deklasirani 0:4

Kakva bruka Ber Ševe! Izbacili Zvezdu, pa deklasirani 0:4

Kurir pre 7 sati
Hapoel Ber Ševa je eliminisala Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je samo nekoliko dana kasnije doživela težak udarac u domaćem Toto kupu. Izraelski tim je poražen od Hapoel Haife sa čak 0:4. Trener Kožuh odlučio je da odmori gotovo… »

Vesti dana »