Povezane vesti
Filip odbijao vezu zbog Anelinog deteta, a sada u Dubrovniku sve puca od strasti: "Ja i moje nikad više..."
Telegraf pre 6 sati
Bivši učesnici "Zadruge 9 Elite" Aneli Ahmić i Filip Đukić u rijalitiju imali su odnos više od prijateljstva. Iako je među njima evidentno bilo hemije, Đukić je odbijao da uđe u emotivnu vezu sa njom rekavši da ne želi odnos sa ženom koja ima dete. Sa… »
Aneli Ahmić i Filip Đukić UHVAĆENI ZAJEDNO U DUBROVNIKU: Osmesi govore SVE!
Svet & Skandal pre 9 sati
Bivši učesnici „Zadruge 9 Elite“ Aneli Ahmić i Filip Đukić u rijalitiju imali su odnos više od prijateljstva. Razmenjivali su poljupce i nežnosti, ali Đukić je odbijao da uđe u emotivnu vezu sa Aneli sa obrazloženjem da ne želi emotivni odnos sa ženom… »
Sve puca od strasti u Dubrovniku Aneli Ahmić i Filip Đukić u izlasku, grle se - osmesi govore sve: "Ja i moje nikad više"…
Blic pre 12 sati
Filip je nedavno otputovao u Dubrovnik gde se našao sa Aneli i prijateljima, što je izazvalo spekulacije među fanovima. Na Instagramu su delili snimke noćnog provoda, gde su delovali veoma blisko i srećno. Bivši učesnici "Zadruge 9 Elite" Aneli Ahmić i… »
Vesti dana »
Pljuskovi i osveženje za 10 stepeni, pa neverovaratan preokret i čak 40°C: Ovakvo vreme niste očekivali
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Ekipa Insajdera u selu Šušara, vetar rasplamsao požar u Deliblatskoj peščari (FOTO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih