Povezane vesti

Mickoski najavio početak izgranje autoputa od Skoplja do Kosova

Mickoski najavio početak izgranje autoputa od Skoplja do Kosova

Radio 021 pre 3 sata
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski najavio je danas da će krajem avgusta početi izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova. "Ovog meseca zvanično počinje izgradnja deonice autoputa Blace-Skoplje, za koju su završene sve formalnosti. Mislim da je… »
Mickoski najavio početak izgranje autoputa od Skoplja do Kosova krajem avgusta

N1 Info pre 6 sati
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski najavio je danas da će krajem avgusta početi izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova. "Ovog meseca zvanično počinje izgradnja deonice autoputa Blace-Skoplje, za koju su završene sve formalnosti. Mislim da je… »

Serbian News Media pre 6 sati
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski najavio je danas da će krajem avgusta početi izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova. „Ovog meseca zvanično počinje izgradnja deonice autoputa Blace-Skoplje, za koju su završene sve formalnosti. Mislim da je… »
Mickoski najavio početak izgradnje autoputa od Skoplja do Kosova krajem avgusta

Mickoski najavio početak izgradnje autoputa od Skoplja do Kosova krajem avgusta

Radio sto plus pre 6 sati
“Ovog meseca zvanično počinje izgradnja deonice autoputa Blace-Skoplje, za koju su završene sve formalnosti. Mislim da je početak zakazan za 26. avgust. Konačno, za ovaj decenijama najavljivan projekat imamo izvođača radova, imamo nadzor. Ispunjeni su… »

Vesti dana »