Povezane vesti

Pripadnik SAJ-a osvojio srebro na ultramaratonu u Kanadi! Jovica prešao 330 kilometara za 52 sata potpuno sam

Pripadnik SAJ-a osvojio srebro na ultramaratonu u Kanadi! Jovica prešao 330 kilometara za 52 sata potpuno sam

Blic pre 22 dana
Savladao je gotovo 12.000 metara ukupnog uspona tokom trke. Spajić godinama ostvaruje vrhunske rezultate na ultramaratonima i stalno pomera granice izdržljivosti. Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na… »
Jovica Spajić osvojio drugo mesto na ultramaratonu u Kanadi: Prešao 330 kilometara za 52 sata FOTO

Jovica Spajić osvojio drugo mesto na ultramaratonu u Kanadi: Prešao 330 kilometara za 52 sata FOTO

B92 pre 22 dana
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu posle 200 milja kroz kanadske Stenovite planine. Spajić je oko 330 kilometara… »
Srpski specijalac drugi na ultramaratonu u Kanadi

Srpski specijalac drugi na ultramaratonu u Kanadi

Politika pre 22 dana
Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata. Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je veliki uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu nakon trke duge 200 milja kroz… »
Sam protiv svih! Srpski specijalac drugi na surovom ultramaratonu u Kanadi. Neverovatan uspeh! Jovica Spajić prešao 330…

Sam protiv svih! Srpski specijalac drugi na surovom ultramaratonu u Kanadi. Neverovatan uspeh! Jovica Spajić prešao 330…

Kurir pre 22 dana
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu posle 200 milja kroz kanadske Stenovite planine. Spajić je oko 330 kilometara… »
Srpski specijalac osvojio drugo mesto na surovom ultramaratonu u Kanadi: Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata bez…

Srpski specijalac osvojio drugo mesto na surovom ultramaratonu u Kanadi: Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata bez…

RINA pre 22 dana

Vesti dana »