Povezane vesti

Pripadnik SAJ-a osvojio srebro na ultramaratonu u Kanadi! Jovica prešao 330 kilometara za 52 sata potpuno sam

Pripadnik SAJ-a osvojio srebro na ultramaratonu u Kanadi! Jovica prešao 330 kilometara za 52 sata potpuno sam

Blic pre 2 dana
Savladao je gotovo 12.000 metara ukupnog uspona tokom trke. Spajić godinama ostvaruje vrhunske rezultate na ultramaratonima i stalno pomera granice izdržljivosti. Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na… »
Jovica Spajić osvojio drugo mesto na ultramaratonu u Kanadi: Prešao 330 kilometara za 52 sata FOTO

Jovica Spajić osvojio drugo mesto na ultramaratonu u Kanadi: Prešao 330 kilometara za 52 sata FOTO

B92 pre 2 dana
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu posle 200 milja kroz kanadske Stenovite planine. Spajić je oko 330 kilometara… »
Srpski specijalac drugi na ultramaratonu u Kanadi

Srpski specijalac drugi na ultramaratonu u Kanadi

Politika pre 2 dana
Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata. Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je veliki uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu nakon trke duge 200 milja kroz… »
Sam protiv svih! Srpski specijalac drugi na surovom ultramaratonu u Kanadi. Neverovatan uspeh! Jovica Spajić prešao 330…

Sam protiv svih! Srpski specijalac drugi na surovom ultramaratonu u Kanadi. Neverovatan uspeh! Jovica Spajić prešao 330…

Kurir pre 2 dana
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Jovica Spajić ostvario je izuzetan uspeh na jednom od najzahtevnijih ultramaratona, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu posle 200 milja kroz kanadske Stenovite planine. Spajić je oko 330 kilometara… »
Srpski specijalac osvojio drugo mesto na surovom ultramaratonu u Kanadi: Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata bez…

Srpski specijalac osvojio drugo mesto na surovom ultramaratonu u Kanadi: Jovica Spajić prešao 330 kilometara za 52 sata bez…

RINA pre 2 dana

Vesti dana »